Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Xmas Get Together: Velika humanitarna akcija Represent Communications

  Nijedno dete ne zaslužuje da bude usamljeno, tužno ili što je najstrašnije: bolesno. Nažalost, ne možemo da pomognemo svima kojima je to potrebno, ali to ne znači da bi trebalo da prestanemo da se trudimo. Naše malo, nekome je ceo svet, a da zbog nedostatka sredstava budu osuđeni  na neuspeh, poraz je svih nas, zato hajde zajedno da izmamimo dečije osmehe za ove praznike. Da bolesni ozdrave ili započnu svoje puteve ka ozdravljenju. Da ovu neizvesnu godinu okončamo na najhumaniji način. Toliko može svako od nas.

  Agencija Represent Communications organizovala je veliku humanitarnu prazničnu akciju “Xmas Get Together”, koja ima za cilj da prikupi što više sredstava za decu kojoj je hitno potrebno lečenje.

  U sredu i četvrtak, 16. i 17. decembra od 16 do 17.30h, na Zoom platformi govoriće četiri predavača: Marija Čanković (psihološkinja), Aleksandra Bezmarević (influenserka), Saša Stanković (Digital Marketing Manager, Adriatics at Philips) i Vojkan Arsić (reditelj).

  “Da li postoji nešto novo što smo počeli da radimo, i da li smo usvojili neku dobru naviku koju planiramo da zadržimo?” – Aleksandra Bezmarević će u svom predavanju istaći aktuelne trendove na društvenim mrežama, a Saša Stanković će govoriti o web shop-ovima i njihovom značaju. Sa Vojkanom Arsićem pričaćemo na zanimljivu temu:

  – Sa ili bez Korone, pozorište i umetnost moraju da se prilagode novom dobu. Ovu godinu sam odlučio da gledao i kao priliku da eksperimentišem i da pozorište približim očekivanjima budućnosti – istakao je reditelj.

  Da biste prisustvovali predavanjima, potrebno je da pošaljete poruku (ili nekoliko njih) na broj 3030! Dokaz o donaciji pošaljite na mejl [email protected] i naglasite koje predavanje vas interesuje. Nakon toga, dobijate pristupni link.

  Represent Communications je tokom leta 2019. godine imao dvomesečnu humanitarnu akciju nazvanu “Summer get together”, koja je zbog epidemiološke situacije, nažalost, otkazana leta 2020. ali je zato tu decembar i pretpraznično raspoloženje. Hajde da pomognemo našoj deci zajedno!

  Izvor: BIZlife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE