Wizz Air podržava izbeglice iz Ukrajine: 100.000 besplatnih mesta

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Wizz Air podržava izbeglice iz Ukrajine: 100.000 besplatnih mesta

  Wizz Air je saopštio da će podržati izbeglice iz Ukrajine ponudom 100.000 besplatnih mesta* na svim letovima u kontinentalnoj Evropi koji kreću iz susednih zemalja Ukrajine (Poljske, Slovačke, Mađarske, Rumunije).  Wizz Air čini sve što može da bi pomogao izbeglicama da stignu do konačnih destinacija, gde god da su one. Wizz Air je već uveo veće avione i dodatne letove iz susednih zemalja ka Evropi kako bi pomogao podršci kretanju izbeglica po potrebi.

  Pored toga, Wizz Air uviđa da su brojne izbeglice već počele da se kreću i da su zaglavljene na drugim lokacijama. Zato će ova avio-kompanija takođe ponuditi posebnu cenu od 29,99** evra za sve druge letove (osim UAE, Islanda i Kanarskih ostrva), kao i posebnu cenu od 69,99** evra za sve letove ka UAE, Islandu i Kanarskim ostrvima.

  Ukrajinske izbeglice koje žele da rezervišu let mogu to da učine preko sajta https://wizzair.com/#/rescue. Ovih 100.000 besplatnih mesta i posebnih cena karata će biti dostupni tokom marta. Putnici treba da tokom rezervisanja i prilikom čekiranja podnesu na uvid ukrajinski pasoš/ ličnu kartu.

  Putnicima se savetuje da provere naš sajt jer je moguća ponuda nižih cena. Međutim, želimo da garantujemo da sve ukrajinske izbeglice imaju pristup pristupačnim putovanjima bez obzira gde se nalaze tokom ove krize.

  „Saosećamo sa Ukrajincima tokom ove krize. Radimo sve što možemo da pomognemo što većem broju ukrajinskih izbeglica da stignu na bezbedno mesto i zato im nudimo 100.000 besplatnih mesta iz susednih zemalja i posebne cene karata na svim drugim letovima. Naši ljudi širom mreže već čine ogromne humanitarne napore i mi kao kompanija smo želeli da se priključimo tim naporima. Biće nam drago da obezbedimo bezbedno i sigurno putovanje za ove izbeglice“, izjavio je Jožef Varadi, generalni direktor Wizz Aira.

   *Besplatna mesta:

  Navedeni broj karata (100.000) po ceni od 0 evra važi dok se sve ne rezervišu za izabrane letove u martu 2022. godine. Uključena je jedna ručna torba (max: 40x30x20cm). Torba sa točkićima i svaki komad čekiranog prtljaga se dodatno naplaćuju. Cena važi za karte rezervisane preko sajta https://wizzair.com/#/rescue .

  **U vezi sa kartama od 29,99 i 69,99 evra:

  Cena u jednom smeru, uključujući administrativnu taksu. Uključena je jedna ručna torba (max: 40x30x20cm). Torba sa točkićima i svaki komad čekiranog prtljaga se dodatno naplaćuju. Cena važi za karte rezervisane preko sajta https://wizzair.com/#/rescue .

  Izvor: BIZLife

  Foto: Wizz Air

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE