Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  wizz air

  Wizz Air ŠIRI POSLOVANJE u Srbiji

  Wizz Air, avio-kompanija sa najvećom stopom rasta u Evropi i ekološki najodrživija avio-kompanija na svetu, najavljuje dalje širenje poslovanja svoje baze u Beogradu kojoj dodaje avion tipa Airbus A321ceo.

  Novi avion omogućava uvođenje pet novih linija kao i veći broj letova na 5 linija iz Beograda. Mesta na novim linijama se već mogu rezervisati preko sajta wizzair.com ili mobilne aplikacije ove avio-kompanije.

  Sada će Wizz Airova baza u Beogradu imati ukupno četiri aviona. Ovaj potez povećava broj linija iz beogradske baze na 23, uključujući uvođenje letova iz glavnog grada Srbije. Pored toga, dodatni kapacitet Wizz Airu omogućava da poveća broj letova iz baza u Barseloni, Dortmundu, Ajndhovenu, aerodromu Buve u Parizu i Fjumičinu u Rimu.

  „Izuzetno nam je drago što proširujemo poslovanje u Beogradu i time potvrđujemo svoju posvećenost srpskom tržištu, na kom smo vodeća ultraniskotarifna avio-kompanija i po broju raspoloživih mesta i po broju putnika. Od jula 2023. godine ćemo imati četiri aviona na beogradskom aerodromu i tako povezati glavni grad Srbije sa brojnim destinacijama. Najnoviji avion u Beogradu nam omogućava da dodatno proširimo svoju tržišnu ponudu i putnicima iz Srbije ponudimo mogućnost da putuju na ukupno 23 linije u 13 zemalja iz Beograda i dodatnih 5 linija u zemlji“, izjavila je Evelin Džekel, direktorka mreže u Wizz Airu.

  WIZZ AIROVE NOVE LINIJE
  Linija Dani Cene od* Početak
  Beograd – Berlin ponedeljak, sreda, petak, nedelja 4119 RSD / 34.99 EUR 31. jul 2023.
   Beograd – Kopenhagen ponedeljak, sreda, petak, nedelja 4119 RSD / 34.99 EUR 31. jul 2023.
  Beograd – Lisabon utorak, subota 5879 RSD / 49.99 EUR 1. avg. 2023.
  Beograd –Milano Bergamo utorak, sreda, četvrtak, subota, nedelja 2939 RSD / 24.99 EUR 26. sept. 2023.
  Beograd – Zakintos utorak, subota 4119 RSD / 34.99 EUR 1. avg. 2023.

   

  * Cena u jednom smeru, uključujući administrativnu taksu. Uključena je jedna ručna torba (max: 40x30x20cm). Kofer i svaki komad čekiranog prtljaga se posebno naplaćuje. Cena važi samo za rezervacije preko sajta wizzair.com i WIZZ mobilne aplikacije.

  ** Važe pravila, uslovi i izuzeća.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Wizz Air

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE