Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  wizz air

  Wizz Air Pilotska akademija: Kako da se prijavite i koliko košta?

  Avio kompanija Wizz Air objavila je da proširuje izbor kandidata za svoju Pilotsku akademiju, vodeći program obuke za visoko motivisane kandidate koji žele da dobiju komercijalnu pilotsku dozvolu.

  Od osnivanja akademije 2017. godine, preko 100 kandidata je uspešno završilo program i oni sada rade u Wizz Airu kao piloti.

  Program Wizz Air pilotske akademije je jedinstven, jednostavan i finansijski pristupačniji način da se postane komercijalni pilot u Wizz Airu. Program obuke, koji prima prijave kandidata sa malo ili bez iskustva, traje 18 meseci i dostupan je na Akademiji za obuku pilota u Mađarskoj i Vazduhoplovnoj školi Egnatia u Grčkoj.

  Integrisani ATPL program kreće od početne obuke, gde polaznici stiču teoretsko znanje i veštine potrebne da se postane pilot. Polaznici koji uspešno prođu ovu obuku prelaze na naprednu, koja obuhvata petonedeljni kurs letenja avionom tipa Airbus A320. Nakon toga prolaze specijalnu Wizz Air obuku pre nego što postanu punopravni ko-piloti ove avio-kompanije.

  Koliko košta kurs i šta dobijate?

  U poređenju sa programima drugih avio-kompanija, ovaj kurs nudi najnižu cenu školarine od 61.460 evra. Polaznici plaćaju samo 13.950 evra pre kursa, a preostali deo školarine plaća ova avio-kompanija ako polaznici ispune neophodne standarde nakon petomesečne obuke. Polaznici plaćaju preostali deo školarine u ratama kada počnu da primaju punu platu kao ko-piloti u Wizz Airu.

  Wizz Air je takođe smanjio naknadu za prijavu na Pilotsku akademiju na 85 evra u svim svojim letačkim školama sa 110 evra na Akademiji za obuku pilota i sa 148 evra na Vazduhoplovnoj školi Egnatia, kako prijavljivanje učinio finansijski pristupačnijim za kandidate.

  wizz air

  Polaznici koji se pridruže Wizz Airu putem programa Pilotske akademije će imati priliku da lete sve brojnijom flotom novih, ultramodernih i održivih Airbus aviona na preko 1100 linija ka blizu 200 destinacija u preko 50 zemalja. Ovaj potez podržava Wizz Airove ambiciozne planove da više nego utrostruči svoju flotu do 2030. godine i tako zaposli čak 4600 novih pilota.

  Kako da se prijavite?

  Ambiciozni budući piloti koji žele da saznaju više o programu se mogu pridružiti Wizz Airovom virtuelnom Danu otvorenih vrata 12. decembra 2022. u 18h po lokalnom vremenu. Za prijavu kliknite ovde.

  Kandidati mogu direktno da se prijave za program na sajtu Wizz Air pilotske akademije ovde.

  „Drago nam je što otvaramo hiljade radnih mesta za pilote u ovom uzbudljivom trenutku postojanog rasta za Wizz Air. Wizz Air pilotska akademija budućim pilotima nudi kvalitetnu obuku i razvoj, najbolje uslove i smanjene troškove kako bismo im pomogli da ostvare svoj san i postanu piloti. Ponosni smo što svojim pilotima nakon diplomiranja nudimo izuzetne mogućnosti za razvoj karijere, konkurentnu platu i atraktivan paket naknada i beneficija. Radujemo se susretu sa novom generacijom Wizz Air pilota na predstojećem Danu otvorenih vrata u nastojanju da odaberemo na stotine novih kandidata“, izjavio je Atila Tovari, direktor ATO obuke u Wizz Airu.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Wizz Air

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE