Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Dugoročni najam vozila lakši je uz Hertz

  Korišćenje rent a car usluga odomaćilo se i već odavno postalo uobičajeno. Rentiranje automobila, odnosno voznog parka, u pojedinim situacijama i okolnostima je jedan vid uštede, jer se podrazumeva da su takva vozila pre svega pouzdana, ispravna, servisirana. Mnoge kompanije se, usled širenja posla, često suoče sa situacijama da im je potreban brojniji vozni park. Dugoročni najam, odnosno operativni lizing, namenjen je pravnim licima i preduzetnicima koji imaju potrebu da brzo i jeftino nabave vozilo za poslovne potrebe.

  Šta podrazumeva dugoročni najam?

  Za sve one koji planiraju da koriste vozila na ugovorom predviđeno vreme, preporučuje se da se odluče za operativni lizing koji predstavlja dugoročni ugovor o zakupu, pri čemu je period ugovora kraći nego ekonomski vek vozila koje se zakupljuje.

  Kada ugovor o zakupu istekne, vozilo se vraća onom ko ga je iznajmio, a koji dalje može da ga koristi, proda, ili ponovo izda u zakup drugom licu.

  Dugoročni najam automobila ili drugačije, operativni lizing, ima svoje prednosti i mane, pa je pre upuštanja u ovakav postupak važno detaljno informisanje o tome šta on podrazumeva i šta je to na šta se lice obavezuje.

  U poslovnom svetu se operativni lizing ili dugoročni najam smatra najpopularnijim oblikom posedovanja vozila. Na ovaj način se nudi vozilo na određeni vremenski period, sa preciziranom kilometražom, uz nepromenljivu mesečnu ratu.

  Dugoročni najam najčešće podrazumeva iznajmljivanje vozila na period od minimum 24 meseca, a uobičajen period je 48 meseci.

  Hertz Dugoročni najam vozila – Operativni lizing

  Za sve kompanije kojima je potreban bolji i jači vozni park dobra opcija može biti ponuda kompanije Hertz Srbija (Autotechnica Serbia) koja između ostalog, u svojoj ponudi ima i dugoročno iznajmljivanje vozila.

  Ova usluga namenjena je isključivo kompanijama koje imaju potrebu za kompanijskim voznim parkom. S obzirom da kompanija posluje sa svim dilerima u Srbiji, možete dobiti ponudu za bilo koje vozilo, da li je to Opel, Toyota, Kia, Fiat…. Hertz Srbija stalno radi na ažuriranju svojih ponuda, pa tako od skoro u ponudi dugoročnog najma ima i električna vozila.

  Prednosti ovakvog načina iznajmljivanja je tačan budžet operativnih troškova vozila u svakoj prilici, to da nema više problema proisteklih iz upravljanja voznim parkom, smanjenje operativnih troškova i odsustvo rizika i ušteda vremena potrebnog za preprodaju vlastitih automobila.

  Dugoročan najam moguć je na period od dve do pet godina.

  Svima kojima je ovakva usluga potrebna na raspolaganju je lični konsultant za najam koji će ih usmeriti i pronaći pogodni vremenski period najma, kao i tip najma u skladu sa potrebama.

  Treba znati i da su u cenu najma uključene usluge poput redovnog servisa i popravke kvarova, popravke na limariji, promena pneumatika (zimski i letnji), osiguranje (trećeg lica, od požara, krađe, od odgovornosti), troškovi godišnje registracije i sve pripadajuće takse, pomoć na putu širom Srbije, 24 sata dnevno, privremena zamena automobila u slučaju kvara ili udesa, zamena automobila u slučaju krađe, odnosno totalne štete gubitka, vođenje procedure u slučaju udesa..


  O kompaniji

  Autotechnica Serbia je osnovana u Srbiji početkom 2010. od strane Autohellas S.A. kao franšiza HERTZ-a.

  U veoma kratkom periodu kompanija je postala značajan faktor na tržištu nudeći usluge Rent a car-a, operativnog lizinga, upravljanje voznim parkom, prodaja polovnih vozila.

  Visok nivo kvaliteta komunikacije sa klijentima je bio izuzetno važan pa Autotechnica Srbija u svojoj floti ima više od 2.000 vozila i predstavlja jednu od najvećih rent a car kompanija na Srpskom tržištu.

  Autohellas S.A. koja u posedu ima flotu od preko 44.000 vozila u Grčkoj, na Kipru, Bugarskoj, Rumuniji, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Ukrajini, predstavlja najveću franšizu HERTZ international u Evropi.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Hertz

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE