Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Wizz Air zapošvanje lider u oporavku avio industrije

  Wizz Air LIDER u oporavku avio-industrije

  Wizz Air, najodrživija avio-kompanija sa najvećom stopom rasta u Evropi, sa velikim zadovoljstvom objavljuje da je zaposlio preko 1000 članova kabinskog osoblja i 400 pilota u prvih pet meseci 2022. godine, čime predvodi oporavak vazduhoplovnog sektora. Da bi ostvario cilj od ukupno 20.000 zaposlenih do 2030. godine, WIZZ konstantno zapošljava nove ljude širom svoje mreže kako bi privukao najveće talente koji su odbrali nebo kao svoje uvek sunčano radno mesto.

  Ponosan na svoju snažnu kulturu različitosti i zaposlene više od 60 nacionalnosti, Wizz neumorno nastavlja da odabira nove kolege iz cele Evrope i šire za 2022. i naredne godine.

  Wizz Air prihvata prijave osoba sa prethodnim radnim iskustvom članova kabinskog osoblja, kao i onih bez prethodnog letačkog iskustva. Ova avio-kompanija će obezbediti besplatnu profesionalnu obuku za sve odabrane kandidate u trajanju od četiri do šest nedelja, u zavisnosti od njihovog iskustva, a novi zaposleni će primati novčanu naknadu tokom celog perioda obuke. Kao kompanija posvećena pružanju kvalitetne usluge putnicima, pored ljubaznosti i orijentisanosti ka klijentima, Wizz Air ima sledeće osnovne zahteve od kandidata: najmanje 18 godina starosti, sposobnost da se dosegne visina od 210cm na vrhovima prstiju, završena srednja škola, dobar pisani i govorni engleski i po mogućstvu još jedan jezik centralne i istočne Evrope, znanje plivanja, da nemaju tetovaže na delovima tela koje ne može da pokrije uniforma i da nisu osuđivani. Sve kriterijume možete pronaći ovde.

  Nakon uspešnog učešća u nekom od dana za izbor kandidata koje organizuje ova avio-kompanija, kandidatima se nudi posao i ne moraju da čekaju nedeljama i mesecima, kao ni da prolaze kroz nepotrebno dug proces izbora. Kandidati mogu da počnu da rade u roku od samo 8 nedelja (uključujući obuke i testove) nakon što im je ponuđen posao u Wizzu.

  Članovi kabinskog osoblja u Wizzu imaju konkurentnu platu, pogodan mesečni raspored i različite mogućnosti sa profesionalno usavršavanje, kao što su obuke za trenere, specijaliste za iskustvo putnika ili Program od kabinskog osoblja do kapetana, tokom kog mogu da ostvare svoje snove i postanu piloti. Kabinsko osoblje Wizz Aira takođe na raspolaganju ima popuste na cene avio-karata i bonuse na avio-karte za porodicu i prijatelje, tako da mogu da putuju po celom svetu i uživaju u nezaboravnim trenucima.

  Wizz Air aktivno zapošljava kapetane, prve oficire i kadete sa ili bez ovlašćenja za tip aviona preko svog sajta Zapošljavanje pilota. Slično mogućnostima za brz razvoj karijere kabinskog osoblja, piloti takođe imaju šansu da brzo napreduju od kadeta do prvog oficira, a potom i do kapetana. Nekoliko drugih pozicija za letačko osoblje je takođe na raspolaganju pilotima koji žele više. Pored brojnih prednosti koje ova avio-kompanija nudi, piloti mogu da se odluče za obuku za sticanje ovlašćenja za tip koju sponzoriše ova avio-kompanija, a tokom perioda obuke svi novopridošli zaposleni primaju novčanu naknadu. Za više informacija kliknite ovde.

  „Drago nam je što podržavamo lokalna tržišta rada ponudom hiljada radnih mesta u Wizz Airu.  Srećni smo što se posle dve godine izazova vraćamo u normalu i nastavljamo da nudimo još više šansi za zaposlenje svima koji žele istinski zanimljivu i dinamičnu karijeru. Vodimo računa da Wizz Air i dalje bude raznoliko mesto za rad, kao i da svojim kolegama nudimo jasan razvoj karijere i mogućnosti za brzo napredovanje. Radujemo se susretu sa svima koji su zainteresovani za karijeru u vazduhoplovstvu na nekom od naših skupova za izbor kandidata za posao, gde mogu da saznaju više o svim odličnim mogućnostima koje nudimo. Nadamo se da ćemo vam uskoro poželeti dobrodošlicu kao novom članu naše multikulturne, dinamične i simpatične WIZZ porodice!,” izjavio je Andraš Rado, viši menadžer za zapošljavanje kabinskog osoblja u Wizz Airu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Wizz Air

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE