Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Windows 11 PRO za poslovne korisnike

  Moćan za zaposlene. Dosledan za IT. Bezbedan za sve

  Windows je oduvek bio ključno mesto inovacije. Predstavlja i okosnicu globalnog biznisa i mesto na kom su neuspešni startupi postali poznata imena. Web je rođen i odrastao na Windows-u, gde su mnogi od nas napisali svoj prvi imejl, igrali svoju prvu PC igricu i napisali prvu liniju koda. Windows je mesto gde ljudi idu da kreiraju, da se povežu, da uče i da postignu – platforma na koju se danas oslanja više od milijardu ljudi.

  Poslednjih 18 meseci donelo je neverovatnu promenu u načinu na koji smo koristili naše računare; umesto da uklapamo kompjuter u svoj život stigli smo do pokušaja da uklopimo ceo život u računar. U tom procesu smo počeli da ispočetka stvaramo kancelarijsku atmosferu, ćaskanja u hodniku, happy hours-e i proslave praznika – ovog puta digitalno.

  Svi smo videli i osetili promenu u PC-u– od nečeg praktičnog i funkcionalnog ka nečemu ličnom i emocionalnom. To je ono što nas je inspirisalo dok smo pravili sledeću generaciju Windows-a. Da vam izgradimo mesto koje vam je poznato, gde možete da stvarate, učite, igrate se i što je najvažnije, povezujete se na sve nove načine.

  Windows 11 je sada dostupan svima.

  Ključne inovacije u operativnom sistemu Windows 11:

  • Windows 11 je dizajniran sa fokusom na korisnika i olakšava mu pristup omiljenim opcijama.
  • Start dugme u centru ekrana korisnicima omogućava brz pristup sadržaju i aplikacijama, a zahvaljujući mogućnostima clouda i Microsoft 365 (prodaje se odvojeno), omogućava da vidite nedavno otvarane datoteke, bez obzira na to na kom uređaju ste ih gledali, čak i ako se radi o Android ili iOS uređaju.
  • Vidžeti su novi personalizovani kanali koji rade na osnovu veštačke inteligencije i interneta. Omogućavaju vam da isplanirate dan koristeći integraciju Outlook kalendara i liste zadataka (To-do list), pregledate najnovije vesti, vremensku prognozu, kao i fotografije iz usluge OneDrive na jednom mestu.
  • Microsoft Teams Chat je nova aplikacija koja vam pomaže da jednim klikom otvorite lični nalog za ćaskanje, glasovne pozive ili video-pozive sa prijateljima, porodicom i drugim kontaktima, bez obzira na uređaj ili platformu na kojoj se pokreće – Windows, Mac, Android ili iOS.

  Povećana produktivnost

   Windows 11 nudi nove funkcije koje mogu da povećaju produktivnost i inspirišu kreativnost.

  • Opcije Snap Layout i Groups olakšavaju multitasking i optimizaciju ekrana u vizuelno jasnu celinu. Novi trodelni rasporedi za velike ekrane omogućavaju vam da nadohvat ruke postavite sav potreban sadržaj.
  • Korisnici će sada moći da kreiraju zasebne radne površine koje prikazuju različite skupove aplikacija, kao i da prilagode svaku radnu površinu sebi postavljanjem različitih imena i postera.
  • Windows 11 je najinkluzivniji operativni sistem do sada napravljen u Microsoftu.

  Nove alatke za programere

  Windows 11 je izgrađen sa fokusom na potrebe programera, koji su bili u mogućnosti da kreiraju aplikacije koristeći alatke, okvire i jezike koje preferiraju. Pored toga, Microsoft je pojednostavljivao integraciju aplikacija kroz Microsoft Store.

  Lako raspoređivanje novog OS-a za IT profesionalce

  Windows 11 se zasniva na kompatibilnoj i poznatoj Windows 10 bazi, koja je IT stručnjacima laka za upravljanje. Od danas organizacije mogu da započnu migraciju na Windows 11 na računarima koji ispunjavaju zahteve putem clouda sa operativnim sistemom Windows 365 ili korišćenjem Azure virtual desktopa.

  Windows 11 obezbeđuje zaštitu na nivou hardvera u oblaku

  Prošle godine je dokazano da se bezbednost mora ugraditi u hardver u svakoj fazi, od čipa do oblaka.

  Skoro 80 odsto ispitanika smatra da samo softver nije dovoljan da zaštiti od novih pretnji.

  Prioritet operativnog sistema Windows 11 jeste bezbednost, dizajniran je tako da se uspešno bori sa izazovima koji se mogu pojaviti.

  Kako nabaviti Windows 11

  • Kupite Windows 10 računar koji podržava besplatnu nadogradnju;
  • Kupite novi računar sa unapred instaliranim operativnim sistemom Windows 11;
  • Koristite aplikaciju PC Health check da biste proverili da li je Windows 10 računar pogodan za besplatnu nadogradnju.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE