Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  WhatsApp dobija opciju na koju se čekalo godinama, a ima je i Viber

  Nakon objave nekih većih funkcija, kao što su grupne ankete ili WhatsApp Premium, WhatsApp konačno radi na jednoj opciji koja se već godinama čeka.

  WhatsApp se fokusira na razvoj više funkcija koje će poboljšati slanje poruka, a jedna od njih je i izmena tekstualnih poruka, koja će se naći u budućem ažuriranju aplikacije.

  Zanimljivo je da je pomenuta funkcija već najavljena pre pet godina, ali WhatsApp ju je ukinuo nakon svega nekoliko dana. Konačno, popularni servis ponovo razvija taster za izmenu tekstualnih poruka.

  To znači da će korisnici ubuduće konačno biti u prilici da izmene greške, koje su načinili u procesu kucanja poruke, nakon što me ta poruka pošalje. Za sada nije poznato da li će postojati istorijat izmena poruka, ali kako je funkcija još uvek u razvoju, moguće je da će i ova opcija biti dodata.

  Trenutno nema informacija o tome kada bi taster za izmenu tekstualnih poruka mogao postati dostupan svim korisnicima. Zna se da WhatsApp funkciju testira u beti za Android, ali radi na tome da je omogući i za iOS i desktop beta verzije aplikacije.

  Aplikacija za razmenu poruka (Pixabay)

  Ranije je WhatsApp dozvoljavao brisanje poruka, što je dovelo do debate o njegovoj korisnosti. Uređivanje, s druge strane, olakšava samo promenu poruke, posebno ako je dugačka i samo jedan detalj treba da se izmeni.

  Aplikacije poput Telegrama, takođe aplikacije za razmenu poruka, bile su brže od WhatsApp-a u uključivanju ove funkcije za svoje razgovore. Trenutno u VhatsApp-u možete izbrisati poruku samo ako nije prošao sat od kada je poslata.

  Ali WhatsApp je do sada bio pomalo nevoljan i već je najavio da će opcija za uređivanje poruka biti implementirana u budućem ažuriranju.

  Kako će fukcionisati WhatsApp edit?

  WhatsApp će editovanje poruka omogućiti pritiskom na poruku. Tamo će u meniju pojaviti opcija za uređivanje. Klikom na ‘izmeni’, korisnici će moći da promene tekst i ponovo ga pošalju.

  Spekuliše da će ova mogućnost biti dostupna sat vremena od slanja poruke.

  Aplikacija (Pixabay)

  Najnovija funkcija koju je aplikacija za razmenu poruka pokrenula je reagovanje na poruke, što je bilo identično funkciji Fejsbuka, piše Marca.

  Ako kliknete na željenu poruku, pojavljuje se šest emodžija, koji vam omogućavaju da reagujete na poruku, a istovremeno upozoravaju drugu osobu obaveštenjem na njenom mobilnom telefonu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE