Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Najbrži internet u Srbiji od danas još brži

  SBB kompanija, koja prema istraživanju renomirane kompanije Ookla® zvanično ima najbrži internet u Srbiji*, korisnicima u GIGA gradovima od danas je omogućila još veće brzine interneta za do 50%

  Povodom proslave velikog jubileja 20 godina kompanije koja je od osnivanja korisnicima u Srbiji omogućavala najbrži internet, brzine u okviru EON paketa su dodatno povećane.

  „Pomeramo sopstvene granice sa jasnim ciljem da korisnicima omogućimo najbolje usluge i korisnčko iskustvo. Zbog toga, dodatno povećavamo brzine zvanično najbržeg interneta za do 100 Mbps. I na ovome se naravno nećemo zaustaviti! Sledeći važan korak je stvaranje GIGA Srbije. Tada će svi SBB korisnici imati mogućnost korišćenja interneta do 1 Gbps”, rekao je Vladimir Oravec direktor NOC-a.

  Vladimir Oravec, direktor NOC

  Vladimir Oravec, direktor NOC

  U jednom od najsavremenijih centara za nadzor mreže (NOC – Network Operations Center) koji se nalazi u sedištu kompanije SBB, tim inženjera i stručnjaka iz oblasti telekomunikacija demonstrirao je povećanje novih brzina interneta, što je i potvrdila Speedtest aplikacija, kompanije Ookla.

  “SBB internet je uvek bio najbrži na tržištu i sve vreme se ubrzava. Sa brzinom od 128 Kbps 2003. godine za prenos snimka od 700MB bilo je potrebno 12 časova. Za jednu sliku sa letovanja bilo je potrebno čak tri minuta. Jasno je da zahvaljujući konstantnom povećavanju brzina interneta našim korisnicima dajemo neograničene mogućnosti”, rekao je je Aleksandar Prokić, Rukovodilac službe za tehničku podršku.

  Aleksandar Prokić, Miloš Šainović Sa1ina, Dušan Sabljak - Dule Axe

  Aleksandar Prokić, Miloš Šainović Sa1ina, Dušan Sabljak – Dule Axe

  SBB korisnici EON paketa sa televizijom, internetom i telefonijom od sada u EON Light paketu umesto 150 Mbps imaju 200 Mbps.

  U EON Full paketu je internet povećan sa 250 na 300 Mbps. U EON Premium, internet je ubrzan sa 500 Mbps do 600 Mbps, odnosno do 1 Gbps uz Giga dodatak.

  EON aplikacija u okviru svih korisničkih paketa

  Osim povećanja brzina, u želji da svi korisnici dožive iskustvo najpopularnije TV platforme u Jugoistočnoj Evropi, SBB je od danas omogućio EON aplikaciju u okviru svih korisničkih paketa.

  Kompanija SBB najavila je i početak izgradnje 10 GIGA optičke mreže do kraja godine.

  Izvor: BIZLife

  Foto: SBB

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE