Web kredit do 400.000 dinara u Tehnomaniji

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Web kredit do 400.000 dinara u Tehnomaniji

  Kompanija Tehnomanija, u saradnji sa partnerom Raiffeisen bankom, pokrenula je jedinstvenu pogodnost za potrošače u Srbiji – kupovinu putem web kredita. Nova opcija korisnicima pruža mogućnost brže, lakše i bezbednije kupovine, i to kroz potpuno online iskustvo, bez odlaska u poslovnicu banke i nepotrebne papirologije.

  Ponosni smo na činjenicu da smo prvi u Srbiji pokrenuli atraktivan projekat vredan pažnje koji će našim korisnicima pružiti dodatnu vrednost prilikom online kupovine. Osluškujući potrebe našihkupaca,potrudilismosedanapravimo inovativni konceptbašponjihovojmeriiuskladu sa tim započeli zajedničku saradnju sa našim partnerima. Sada ćemo biti u prilici da ponudimo korisnicima da proces online kupovine završe web kreditom, potpuno online, sa bilo kog mesta, što je velika prednost u ovim trenucima kada su sigurnost i ušteda vremena veoma važni“, rekao je Lovro Vučković, izvršni direktor marketinga Tehnomanije.

  Usluga web kredita će kupcima omogućiti da, bez odlaska u banku, dobiju odobrenje i mogućnost kupovine proizvoda u Tehnomanija online prodavnici i to za samo 20 minuta. Raspon kredita je za kupovinu robe vrednosti od 8.000 do 400.000 dinara, dok je period otplate kredita do dve godine. Za Tehnomanijin web kredit kupac može aplicirati i ukoliko nije klijent Raiffeisen banke, uz fiksnu kamatnu stopu i fiksnu ratu tokom celog perioda otplate.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE