Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  exit

  Vulin: Pripremaju se grupe da spreče izbore

  Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da Ministarstvo i Bezbednosno informativna agencija imaju informacije da se za nedelju – dan izbora, “priprema više grupa, motivisanih i organizovanih od strane pojedinih političkih partija u našoj zemlji, ali i stranog faktora koje će pokušati da kompromituju pa i spreče održavanje izbora”.

  “Pokušaće da upadaju na biračka mesta, da razbijaju kutije, pokazuju falsifikovanu izbornu dokumentaciju i za sve to će biti spremni, organizovani, u čemu će im značajno pomoći mnoge službe iz našeg okruženja”, rekao je Vulin na vanrednoj konferenciji za novinare.

  Po njegovim rečima, “već sada postoje spiskovi kriminalaca koji treba da udju u našu zemlju i da pomognu u sprečavanju normalnog odvijanja izbora”.

  “Čitav bezbednosti aparat ove zemlje neće dozvoliti da se bilo ko igra slobodno izraženom voljom gradjana. Upozoravamo one koji su ovo organizovali i planiraju da znamo za plan i da bi bilo mnogo bolje da odustanu. Sprečićemo!”, rekao je Vulin.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE