Vučićev plakat još na "Ambasadoru", vlasnik kaže - idu izbori (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vučićev plakat još na “Ambasadoru”, vlasnik kaže – idu izbori (FOTO)

  Plakat dobrodošlice sa likom Aleksandra Vučića na hotelu Ambasador u centru Niša stoji tačno dva meseca od kako je predsednik Srbije došao u posetu Nišu i otišao.

  Do sada nije objašnjeno ko je tačno i koliko platio najveći reklamni poster u Srbiji, a ne zna se ni na koliko.

  Vlasnik hotela kaže da im vremenski uslovi nisu dozvoljavali da razmišljaju o sklanjanju i da idu izbori, pa će verovatno ostati do daljeg.

  Za dva meseca, koliko je prošlo od tada, Vučić je obišao mnoge gradove, televizije i zemlje, ali je samo u Nišu ostalo “Dobro došao predsedniče!”.

  To što se i dalje nalazi slika predsednika na Trgu kralja Milana za većinu Nišlija je “katastrofa” i “dno dna”, ali ima i onih kojima se sviđa i ne smeta im.

  Pojedini građani su se nadali da će plakat biti brzo skinut, dok neki kažu da će to biti tek posle izbora. Da je neizvesno kada kaže i vlasnik hotela Ivan Spasić.

  Pre dva meseca je rekao da je bilbord iznenađenje i znak zahvalnosti za predsednika zbog pomoći koji je država dala hotelijerima, ugostiteljima i građanima u vreme pandemije, sada pominje i izbore.

  “Pa ne znam, videćemo. Vremenski uslovi ne dozvoljavaju da razmišljamo o tome, a idu i izbori, tako da verovatno će ostati do daljeg.”

  Na pitanje da li to onda znači da će biti promo materijal za izbore, odgovara da to nije tema.

  “Pa ne, ne bih znao da vam kažem, nije to tema. Ovo je bila tema za onu priliku, a ovo sada, kako ko hoće da shvati, nek shvati”, kaže Spasić.

  Podsetimo, dva dana pred Vučićev dolazak u Niš počelo je postavljanje njegove slike preko cele fasade hotela, u čemu je učestvovalo i javno preduzeće Parking servis.

  Izvor: Južne vesti

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE