Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Poster Vučića na „Ambasadoru“ – protivnici OBORILI ocenu hotela na Guglu

  Protivnici postavljanja postera Aleksandra Vučića na 15 spratova visokoj zgradi hotela Ambasador u centru Niša, „oborili“ su ocenu ovog objekta na Guglu – sa 4,6, na čak 1,0 oko ponoći.

  Najveći niški hotel imao je skoro čistu peticu, dok se nije saznalo da će preko 15 spratova na strani okrenutoj ka trgu, biti pokriveno porukom dobrodošlice Aleksandru Vučiću i njegovom slikom.

  Iako je postavljanje bilborda sa likom predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića na celoj fasadi Ambasadora stiglo tek do ruku, izazvalo je burne reakcije među Nišlijama, pa je i ocena tog hotela oborena na Guglu za manje od jednog dana.

  Još nije završena slagalica na najvećem niškom hotelu, a na kojoj se nazire dobrodošlica predsedniku i, za sada, samo njegove ruke. Nišlije koje prolaze Trgom kralja Milana zastaju da fotografišu radove, neki i da se prekrste.

  Pre bure sa ocenjivanjem na Guglu, mnogo je fotografija sa centralnog trga u Nišu bilo i na mrežama, uglavom uz negativne komentare.

  Pojedini građani postavljanje predsednikove fotografije u samom centru grada upoređuju sa Severnom Korejom, a ima i onih koji tvrde da je zaslužio dobrodošlicu.

  Na društvenim mrežama su nastali i mimovi, pa su građani umesto „Dobrodošao, predsedniče“ pisali „Dođi na protest“, a neki od komentara su i da je potez Ambasadora van svake pameti.

  „Ovakvu sramotu cela Nišava ne može da spere. Ljudi su izgubili donju granicu svog ponosa i obraz im je kao đon. I svoje dete bi prodali samo da njima bude dobro. Tako je i sa hotelom Ambasador. Dno“ – komenatri su na mrežama.

  Vlasnik hotela prethodno je izjavio da ugostitelji, privrednici, neki sportisti i građani, žele na ovaj način da prirede iznenađenje predsedniku, u znak zahvalnosti za pomoć tokom pandemije.

  Za montiranje ogromnog plakata na privatnom hotelu angažovan je Parking servis, pa se mnogi pitaju ko je angažovao i čijim novcem platio to javno preduzeće da učestvuje u političkoj promociji Aleksandra Vučića, koji je najavio pre nedelju dana da dolazi u Niš na nekoliko dana.

  Očekuje se da to bude krajem ove nedelje, ali još se nije pojavila zvanična najava.

  Izvor: Južne vesti, N1

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE