Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vučić za Bloomberg: Povlačim se 2022. godine

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je za Bloomberg da neće tražiti i drugi mandat na tom mestu.

  “Da li ću biti predsednik 2025. godine? Neću”, rekao je Vučić kome se mandat predsednika završava 2022. godine.

  Vučić kaže da mu je namera da u naredne 4 i po godine završi posao kada je ulazak Srbije u Evropsku uniju u pitanju i dodao da su šanse da se tada povuče “99 odsto”.

  On je za Bloomberg rekao i da se neće vraćati na mesto premijera.

  Da podsetimo:

  [preporucene_vesti ids=“248807″]

  Izvor: BIZLife, Bloomberg

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Komentari

  • Dr Miggyy

   Ko može da veruje ΛV da veruje u ovoj izjavi, kada on živi za to da bude pretsednik, pa makar svojoj mesnoj zajednici. On nije bio zainteresovan za mesto premijera, pa ga je gurnuo Dačiću u sklopu koferčeta. Nije bio zainteresovan za mesto predsednika Srbije, pod ogromnim, pritiskom glasača, koji ga neizmerno vole, prihvatio je da bude na listi kandidata za izbor predsednika države i zaseo je u toj fotelji. Još pošteno nije zagrejao fotelju na Andrićevom vencu izjašnjava se da neće ulaziti u trku za novi mandat predsednika države na izborima 2022. godine, jer će dotle završiti sve zacrtane zadatke, pa i ulaz u EU na mala vratanca. Da, pitanje je da li je on to račistio sa sobom, a nije ili će račistiti, ako izgubi mandat na tadašnjim izborima. Da se odrekne novog mandata i on u to ne veruje. U ovom mandatu zaj*bo je svog političkog oca, a neće drugoga. Ko mu još veruje, možda on ne veruje u sebe, da ne verujete? To se u narodu kaže prodaje "m*da za bubrege", al' ne svoje, no tuđe.

  • jasna

   Do tada može da se preokrene pa da bude 99% za, a samo 1% protiv još jednog kandidovanja. Sa njim se nikada ne zna. Tako je rekao i za ovaj mandat...pa se desilo suprotno.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE