Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  U redu za kulturu: Ovako Jugoslovensko dramsko pozorište slavi 70. rođendan

  Redovi za kulturu nisu baš svakdnevna pojava u Srbiji, pa ih je, za razliku od nekih drugih redova, lepo videti.   Jugoslovensko dramsko pozorište slavi 70. rođendan, pa je rešilo da obraduje svoju publiku. Ulaznice za sve predstave koj su na repertoaru tokom januara biti 100 i 200 dinara. Pristupačna cena karata povod je za današnji red ispred Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

  Stotine Beograđana strpljivo čekaju, ne smeta im ni hladnoća.

  U istom redu ljudi raznih „sorti“, svih uzrasta, međusobno su ćaskali i pruočavali repertoar, bez nervoze. Kažu, ne mrzi ih da čekaju, jer to je jedinstvena prilika da umetnost sebi priušte i oni kojima su karte inače preskupe.

  Današnji red ispred JDP-a prizor je koji uliva nadu.  Za predstave na sceni “Ljuba Tadić” karta će koštati 200 dinara, a za predstave na sceni “Studio” 100 dinara.

  Prodaja ulaznica počiela je danas, a blagajna će raditi i tokom vikenda, 23. i 24. decembra, raditi od 10 do 20 sati bez pauze. Ako bude karata.

  Tokom akcije neće biti moguće rezervacije ulaznica putem telefona ili interneta, a neće biti ni posebnih popusta na grupne posete.

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Komentari

  • jasna

   "Prizor koji uliva nadu"...dug red gradjana ispred jednog pozorišta u Beogradu za jeftine karte u jednom mescu u toku godine, hladnoća, veliko strpljenje i čekanje...i konačno će doći do "igara", pošto hleba već imaju. Ako je ovo nada u 21. veku, onda ću ja pući od muke.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE