Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vredne nagrade uz NISOTEC proizvode

  Kompanija NIS pripremila je posebna iznenađenja za potrošače prilikom kupovine prozvoda iz asortimana NISOTEC palete na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, kao i u prodajnim objektima kompanije „Gazelakomerc“.

  Kupovinom do 31. oktobra NISOTEC sintetičkog ili polusintetičkog motornog ulja za putnička vozila, uz sačuvan fiskalni račun, potrošač ostvaruje pravo na učešće u nagradnoj aktivaciji, a samim tim i mogućnost da osvoji vožnju u NISOTEC vozilu od kuće do posla ili do druge željene lokacije. Srećni dobitnici  imaće priliku da tokom nagradne NISOTEC vožnje odgovaraju na pitanja o najpoznatijem uljnom brendu kompanije NIS koja će biti komunicirana putem TDI  radija. Najuspešniji će osvojiti vredne nagrade, među kojima je i kartica za gorivo u vrednosti od 3.000 dinara.

  Pravo na učešće u nagradnoj aktivaciji potrošač ostvaruje slanjem SMS poruke na broj telefona 069 3089 399, a detaljan mehanizam akcije dostupan je na sajtu www.nisotec.rs ili besplatnim pozivom na telefon kol centra NIS-a 08 0000 8888.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE