Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vip mobile među rodno najsenzitivnijim kompanijama u Srbiji

  Udruženje poslovnih žena Srbije dodelilo je kompaniji Vip mobile specijalno priznanje „Rodno najsenzitivnija kompanija“.

  Ta nagrada, koja se prvi put dodeljuje u jubilarnoj 20. godini postojanja Udruženja poslovnih žena Srbije, namenjena je velikim kompanijama koje primenjuju 5. princip Ujedinjenih nacija za osnaživanje žena.

  Priznanje su na svečanosti „Cvet uspeha za ženu zmaja“ u pozorištu Madlenianum primili Branka Pudrlja Durbaba, senior direktorka prodaje i korisničkog servisa Vip mobile i Dejan Turk, CEO Vip mobile.

  Senior direktorka prodaje i korisničkog servisa Vip mobile Branka Pudrlja Durbaba rekla je da je velika čast što preuzima nagradu u ime kompanije u kojoj polovinu menadžerskih pozicija zauzimaju upravo žene.

  „Imamo jednaku zastupljenost muškaraca i žena koji imaju ravnopravne uslove za napredovanje, zaradu i usavršavanje. Sa ponosom mogu da istaknem da smo prva i jedina kompanija u Srbiji sa Family Friendly sertifikatom za porodično odgovorno poslovanje, što posebno znači našim koleginicama, koje svoju karijeru u Vipu unapređuju i usklađuju sa ulogom majke. Drago mi je što je Udruženje poslovnih žena Srbije ovo prepoznalo“, istakla je Pudrlja Durbaba.

  Vip mobile je prva kompanija u Srbiji sa međunarodnim sertifikatom „Family Friendly“ koje se dodeljuje kompanijama koje su usredsređene na usklađivanje rada i privatnog života zaposlenog.

  Ženama zaposlenim u Vipu je omogućeno da skraćeno rade prilikom povratka sa porodiljskog odsustva, imaju fleksibilno radno vreme, rad od kuće prilikom perioda prilagođavanja dece vrtiću, a imaju mogućnost i upisa dece u vrtić koji se nalazi u zgradi kompanije.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  Piše: T. K.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE