Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP – II deo: Kakva će 2022. biti za vaš znak

  Piše: Aleksandra Panić, vlasnica studija za razvoj kreativnosti, joge i astrologije Flower Moon Practice, www.flowermoonpractice.com

   

  * Napomena: Pročitajte horoskope i za znak i za podznak kako biste stekli kompletniju sliku o narednom periodu.

  OVAN

  Nova godina za vas ima dve celine. Prvi deo godine, do kraja aprila, period je za odmor: rest and reset. Drugi deo godine, od 10. maja do kraja oktobra: rise and fly. U prvoj četvrtini godine Jupiter boravi u vašoj dvanaestoj kući, što znači da su sve aktivnosti vidljive samo vama. Snovi će vam biti kao fantastični filmovi, a mogući su i dugi periodi nesanice. Meditacija će vam biti blagotvorna. Od 10. maja Jupiter prelazi u vašu prvu kuću i pali sva svetla oko vas. Blistaćete, a u isto vreme biće vam osvetljen put. Saturn je i dalje u polju komunikacija i podrške, te je važno da nastavite da izgrađujete strukture vezane za institucije kojima pripadate ili vaš lični network.

  Tema godine: Kako ćete angažovati vaš network ili kako ćete se angažovati u vašoj zajednici koja u vas gleda kao lidera? Personal is political.

  BIK

  Ciklus pomračenja Sunca i Meseca protrešće vaše sazvežđe nekoliko puta tokom 2022. i 2023. godine. Ovi ciklusi se ponavljaju na osamnaest i po godina i odjekuju slične teme. Kada se ciklus završi, krajem 2023, umesto vas će pred ogledalom stajati drugačija osoba. Transformacija koja vam predstoji u 2022. okeanski je duboka, promene su tektonske. Pomračenje Sunca u Biku 30. aprila 2022. aktiviraće delovanje Urana, koji sa vama živi od 2008. godine. Ovaj trenutak okrenuće vaš svet za 360 stepeni. Rekla bih da ćete doneti važne odluke u vezi sa partnerstvom i finansijama. Možda ćete se venčati, možda ćete sa nekim osnovati kompaniju. Pomračenje Meseca 12. maja naučiće vas koliko duboko i intenzivno možete da volite. Novembar će biti sličan. Šta započnete u aprilu realizovaćete do novembra.

  Tema godine: Izgradnja zdravih partnerstava je kao gradnja jakih mostova preko nemirnih reka.

  BLIZANCI

  Da li ste spremni za ubrzani razvoj karijere ili javnog života? Ovaj trenutak ste čekali dvanaest godina. Jupiter je konačno stigao na žurku. Vaše ideje imaju snagu da preplave internet. Sve što kažete u periodu između januara i maja imaće odjeka. Ako pišete ili se bavite društvenim mrežama, steći ćete vernu publiku. Vaše reči biće drugima važne, od pomoći i koristi. S povećanjem mentalnih aktivnosti, vaše telo će zahtevati više nege i fleksibilniju rutinu. Donesite trajne promene u ishrani ili načinu vežbanja. Pronađite režim i ritam koji vam omogućavaju da se povežete sa elementima vode i zemlje. Trebaće vam stabilna fizička baza za predstojeći intelektualni rast.

  Tema godine: Sagledajte svoje biće kao rusku babušku: telo sadrži emocionalni, intelektualni i duhovni sloj. Svi ovi nivoi našeg bića se međusobno prožimaju i zahtevaju podjednako pažnje. U zdravom telu je bistar um!

  RAK

  Kakva neverovatna godina je pred vama! Vreme je da sednete za volan i preuzmete kontrolu nad svojim životom. Možda i da se preselite u drugi grad ili drugu zemlju – ne u potragu za poslom, već za ljubavlju. Vaše strasti su prioritet u 2022. godini. Ako vam je pak posao strast, onda ćete imati predivnu vezu sa sopstvenom karijerom. Jupiter vam donosi nove ideje i poglede na svet i mogućnost da sva vaša postojeća znanja i talente spojite u jedan projekat koji će vam dozvoliti da budete svoji i slobodni u svom izrazu. Ljubav će biti pokretač vašeg postojanja – prepustite se instinktima i verujte u snagu svojih snova. Ako priželjkujete dete u porodici ili ste vi spremni na ovaj korak, ovo je godina za stvaranje novog života.

  Tema godine: Ovo je godina za stvaranje novog života. Implementirajte ovu rečenicu na ono polje gde vam je potreban preporod.

  LAV

  Investirajte – zaradićete trostruko! Ovo je godina za razvoj na polju finansija, nekretnina, značajnijih investicija. Pogotovu period od januara do kraja aprila, kao i sama završnica godine. Jupiter donosi sreću čak i kada statistika nije na vašoj strani. Rizik će se isplatiti. Druga polovina godine biće u znaku ekspanzija ideja ili iznenadnih putovanja. Sve što naučite imaćete potrebu da implementirate u svom poslu i pozivu. Ovnovi će vam od maja do oktobra biti dobri saveznici – oslonite se na njih i ostaćete na pravom putu. Ukazaće se prilika da kupite nekretninu ili započnete renoviranje postojećeg doma. Iako ih niste planirali ili očekivali, ne propuštajte dobre prilike koje ne dolaze svakodnevno.

  Tema godine: Naučićete da uživate u promenama planova čak i kada se sve obrne naglavačke.

  DEVICA

  Šta ako vam kažem da ćete u aprilu otići na odmor ili kraći poslovni put (moguće na neku konferenciju) gde ćete upoznati veoma važnu osobu koja će nastaviti da kroz život korača sa vama? I tek tako, kako kaže Keri Bredšo, sve će se promeniti. Ako tražite emotivnog partnera, ovaj ćete susret prepričavati, a ako ste u vezi ili braku, možda ste spremni da upoznate osobu koja deli vaše poglede na svet i sa kojom ćete ostvariti čvrsto poslovno partnerstvo. (Hajde da se pravimo da nisam rekla da će ova osoba možda biti i sve u jednom ili da će uneti neočekivane promene u vaš organizovan i precizan, ponekad i konzervativan, emotivni život!) Ne možete ni u snovima da pojmite šta je sve 2022. godina spremna da vam ponudi.

  Tema godine: Ako vam se iznenada ponudi sve o čemu ste sanjali, koliko ste, zapravo, spremni da to primite i prihvatite?

  VAGA

  Prva četvrtina godine zahteva da se posvetite zdravlju. Iako Jupiter donosi ekspanziju u polje koje dotakne, varljivo je njegovo delovanje u šestoj kući – podstiče pogoršanje postojećih, hroničnih bolesti ili rađa iznenadni, akutni problem kome se treba posvetiti. Moguće je i skupljanje vode u pojedinim organima ili zglobovima, pojava cisti, pa i povrede članka koje mogu da zahtevaju duži oporavak. Odvojte vreme da se posvetite svom režimu ishrane i vežbi i unesite nedostajući element vode u svoju svakodnevicu. Plivanje umesto teretane. Meditacija umesto timskih sportova. Duge i spore šetnje pored reke i dosta tečnosti. Smanjite unos alkohola i ne posežite za medikamentima bez recepta; ova pozicija Jupitera može da pokrene i alergije. Maj donosi ekspanziju na polju partnerstva, kada je i dobro vreme za potpisivanje važnih ugovora. Druga polovina godine je važna za finansije – ako radite za sebe, na dobrom ste putu da postavite strukturu koja vam odgovara i dođete do željene sigurnosti.

  Tema godine: Vaše telo je vaša kuća i zahteva svakodnevnu negu, toplinu, svetlost, svež vazduh i čistu vodu.

  ŠKORPIJA

  Trenutak je da osvestite čak i najmanje strahove i traume koji su se godinama (ili generacijama) skrivali u naborima vašeg tela i da se posvetite isceljenju. Vaš partner je vaša najveća podrška u narednoj godini, bićete obasjani ljubavlju. Važno je da budete iskreni i da prekinete svaki odnos koji vas ne čini celovitim i srećnim. Južni mesečni čvor u vašem znaku, kao i pomračenje Meseca 12. maja, probudiće arhetip žene ratnice, koji postoji u svima nama, bez obzira na pol ili seksualnu orijentaciju. Prihvatite titulu glasnika promena u svojoj kompaniji, zajednici ili instituciji kojoj pripadate. Put do potpune rodne ravnopravnosti je još uvek dugačak, a crveni se tepih prostire pod vašim nogama. Možda niste birali, ali ste izabrani. Pitanje je kako ćete iskoristiti snagu svog glasa.

  Tema godine: Šta je, zapravo, lično, a šta kolektivno iskustvo i kako se međusobno prožimaju?

  STRELAC

  Jupiter jeste roditelj i vama i Ribama, ali je sada pažnja usmerena na njih. Vama je dat zadatak da od januara do aprila budete više kod kuće i završite one obaveze koje ste dugo odlagali. Bili to radovi na samoj kući, na nekim gorućim porodičnim odnosima, odgoju deteta (dece) ili uspostavljanju sveopšte ravnoteže vašeg uma, duha i tela – vreme je da im se posvetite. Već u maju Jupiter pali vatru u vašem polju kreativnosti i okreće vam jedra ka novim stvaralačkim ekspedicijama. Ako se bavite umetnošću ili preduzetništvom, iskoristite drugu polovinu godine da promovišete svoj rad – dugo ste čekali ovako povoljnu klimu.

  Tema godine: Ideje se rađaju u tišini, u smiraju dana. Ne plašite se da ponekad ostanete kod kuće.

  JARAC

  Nova godina – novi projekti. Da li ste razmišljali o pisanju knjige iz vaše struke, započinjanju bloga ili elektronskog časopisa, izlaganju na konferencijama ili nastupima poput Ted Talka? Ono što vi imate da kažete mnogi žele i spremni su da čuju. Govorimo o stručnom sadržaju koji ima veze ili sa vašom vokacijom ili sa vašim hobijem. Ukoliko se bavite kreativnim pisanjem, video-zapisima ili muzikom, sada je vreme da potražite izdavača, produkcijsku kuću ili agenciju koja će vas zastupati. Ovaj projekat, koji je nastajao uporedo sa vašim primarnim pozivom, doneće vam jaku finansijsku potporu za budućnost. Ako ste usamljeni, obratite pažnju na osobu koju viđate svakodnevno (u prolazu, na poslu, na treninzima, ili vam je čak prijatelj), jer život je pun iznenađenja.

  Tema godine: Reči su magija, a vaš glas je važan.

  VODOLIJA

  U ciklusu od dvanaest godina, 2022. je najpovoljnija za zaradu i investiranje novca, pa i drugih, nenovčanih dobara. Investirajte u nekretnine, ali i u svoje talente. Kladite se na sebe. Saturn se još uvek muva oko vašeg Sunca ili podznaka, dajući vam potrebnu podršku u vidu zdravih granica i uzemljenja. Pa čak i da poletite, nećete zujati bez cilja i nećete pasti glavom nadole. Početkom maja završićete renoviranje doma, odlučiti se za kupovinu novog ili za preseljenje. Mada, ako u planu imate kancelarijski prostor ili studio za vaš stvaralački rad, usmerite pažnju na to – u drugoj polovini godine ostvarujete potrebu za ličnim prostorom. Da li imate hobi od koga je moguće stvoriti biznis? Nešto što nikada niste smatrali javnim ili važnim može da postane vaš sekundarni izvor prihoda, pa i mnogo više.

  Tema godine: Najvrednija investicija je ona koja vas oplemenjuje.

  RIBE

  Protekle dve godine su za vas bile kao beskrajno duga trka od promene do promene. Jedva ste pronalazili trenutke mira za osnovne potrebe, kao što su odmor i disanje. Ulaskom Jupitera u vaše sazvežđe dobijate neočekivan priliv pozitivne energije i – jednom u dvanaest godina – puku sreću: sve će vam ići od ruke! Blistaćete, biti u centru pažnje i privlačni svima. Ako niste u vezi – u novoj godini ćete, svakako, imati i više od jednog partnera. Prinova stiže u vašu porodicu! Ako priželjkujete dete, svakako vas očekuje trudnoća, možda čak i blizanačka! Od sredine maja do kraja oktobra vreme je za podizanje finansijskih struktura koje će vas podržavati narednu deceniju.

  Tema godine: Sex and Money.

  VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP – I deo: Godina novih vizija

  Izvor: BIZLife Magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE