Vakcinacija je pitanje nacionalne bezbednosti

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vakcinacija je pitanje nacionalne bezbednosti

  Vakcinacijom ne štitimo samo sebe i druge, već štitimo državu i danas je pitanje nacionalne bezbednosti da li ćemo biti vakcinisani i u kom procentu“, poručila je ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović.

  Ona je istakla da ako ne budemo zaštitili svoje stanovništvo i ne omogućimo da ljudi redovno idu na posao, a deca u školu, da rade preduzeća, državna uprava i lokalna samouprava, mi ćemo zaustaviti državu.

  Dodala je i da ne smemo sebi dopustiti da stane život u državi, da stanu privreda i industrija, jer možemo povući celu zemlju u nazad. Zato je vakcinacija pitanje nacionalne beuzbednosti, jer je to zaštita zdravlja svakog od nas i celokupne države, poručila je Obradović.

  Ona je pohvalila Niš, jer je posle Beograda i Priboja, to treći grad u Srbiji po broju vakcinisanih građana sa procentom od 56,5 odsto. Ona je poručila da iako Niš ima odličan rezultat, mesta za opuštanje nema, jer će nam samo 70 odsto vakcinisanih građana obezbediti da se ponašamo relaksirano. Takođe, ministarka je zahvalila medicinskim radnicima, ali i svima koji su pružili logističku podršku organizaciji vakcinacije.

  Izvor: BIZLife

  Foto: MDULS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE