Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Uručena donacija Zadužbini Ilije M. Kolarca sa novogodišnjim koncertom

  Kompanija Smart Energy Investment Kft Budimpešta donirala je najstarijoj kulturno-obrazovnoj instituciji u Srbiji Zadužbini Ilije M. Kolarca neophodnu računarsku opremu.

  Prva donacija je uručena početkom ove godine za arhiviranje građe i realizaciju muzičkih programa i predavanja, a sada je upotpunjena. Drugi deo donacije je upriličen uz novogodišnji koncert kvarteta ,,Kameleon” i podršku Zadužbine. Događaju su prisustvovali Nj. E. ambasador Mađarske Attila Pintér, počasni konzul Mađarske Nemanja Milutinović, mnogobrojni poslovni partneri, predsednici opština i gradonačelnici gradova u kojima je izvršena implementacija nove savremene LED rasvete.

  U svom obraćanju direktor kompanije SEI Obrad Tadić između ostalog je rekao ,,Svedoci ste da se naša „letsSEIvtogeter“ priča ne odnosi samo na energetiku i biznis, već se bazira na sinergiji koja spaja ono što se činilo nespojivim. Naša priča omogućila je prva partnerstva javnog i privatnog, između ljudi i firmi koja su bila teško zamisliva, kao i podsticanje saradnje među državama. Pre godinu dana smo videli poziv za pomoć Kolarcu. Tada smo rekli „ko će ako ne mi!?“ i od tada se družimo i uživamo u radosti darivanja i nastavićemo. Pozivamo sve da nam se pridružite u darivanju ovakvoj instituciji kao što je Kolarac” istakao je Tadić.

  Kolarčeva zadužbina je posvećena kulturi u svim segmentima i tako će i nastaviti. ,,Saradnja Kolarca i kompanije SEI primer je međusobne podrške i verovanja da briga zajednice za kulturu, umetnost i nauku trajno doprinosi opštem razvoju društva. Nadamo se da će ovaj primer slediti i drugi, kao što i ova institucija sledi viziju Ilije M. Kolarca, osnivača Zadužbine” rekla je upravnica Kolarčeve zadužbine Jasna Dimitrijević primajući donaciju.

  U ovoj godini kompanija Smart Energy Investment imala je više donacija širom Srbije i u tom pravcu nastaviće već početkom 2022. godine, razvijajući partnerske odnose i negujući darivanje kroz donacije.

  Izvor: BIZLife

  Foto: SEI

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE