Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Henkel donirao novčana sredstva i proizvode SOS Dečijim selima Srbije

  Kompanija Henkel pokrenula je akciju za podršku organizaciji SOS Dečija sela Srbija, pod sloganom „Uživajte zajedno i podelite obrok“.

  Cilj akcije bio je da se obezbede obroci socijalno-ugroženim porodicama koje su uključene u rad Centara za podršku porodici u Beogradu, Nišu i Kraljevu, kao i mladima uzrasta od 16 do 30 godina koji imaju status dece bez roditeljskog staranja, i aktivni su korisnici Centra „Jaki mladi“ u Beogradu.

  Direktnu podršku pružali su svi potrošači kupovinom Mer i Somat proizvoda u periodu od 11. oktobra do 14. novembra, a nakon završene akcije kompanija Henkel donirala je 5.000 evra i proizvode iz svog asortimana organizaciji SOS Dečija sela Srbija.

  „Kao društveno odgovorna kompanija se trudimo da kroz različite projekte pružimo podršku i pomoć onima kojima je to najpotrebnije. Pomoć deci i mladima u ključnim godinama njihovog razvoja je od neizmernog značaja i drago nam je što smo ovom donacijiom doprineli važnoj misiji organizacije SOS Dečija sela Srbije. Nastavićemo i u narednom periodu da podržavamo i organizujemo humanitarne akcije sa željom da pomognemo i olakšamo život deci i mladima, kao i da budemo odgovoran partner zajednice u kojoj poslujemo,“ istakao je Lazar Krgović, brend menadžer zadužen za brendove Somat i Mer.

  „Novogodišnji praznici za većinu ljudi predstavljaju period slavlja i darivanja. Na žalost, među nama postoje i oni koji nemaju priliku da novogodišnju noć dočekaju okruženi najmilijima, niti u prazničnoj atmosferi. U saradnji sa građanima i kompanijama velikog srca, godinama unazad, uspevamo da ulepšamo novogodišnje praznike deci, mladima i porodicama uključenim u rad naših Centara za podršku porodici i Centra „Jaki mladi“. Uz podršku kompanije Henkel, ovog decembra 39 porodica sa kojima radimo u Centrima za podršku porodici u Nišu, Beogradu i Kraljevu, kao i 6 mladih, samohranih majki, koje podržavamo kroz Centar „Jaki mladi“ dobilo je pakete hrane koji sadrže osnovne životne namirnice. Zahvaljujući kompaniji Henkel novogodišnji praznici će u ovim porodicama biti svečaniji,“ – istakla je Vesna Mraković Jokanović, nacionalna direktorka SOS Dečija sela Srbija prilikom preuzimanja donacije.

  Saradnjom sa organizacijom SOS Dečija sela Srbija, kompanija Henkel želi da doprinese kvalitetu svakodnevnog života dece i mladih o kojima ova organizacija svakodnevno brine. Više o radu Dečijih SOS sela Srbija možete pronaći na sledećem sajtu: sos-decijasela.rs 

  Izvor: BIZLife

  Foto: HENKEL

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE