Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Goran Ivanešević Uniqa

  UNIQA ekskluzivni partner i zvanično osiguranje 29. Sarajevo Film Festivala

   Ekskluzivnim trogodišnjim partnerstvom sa Sarajevo Film Festivalom, inspirisanog istim vrednostima zajedništva, posvećenosti regionu i pomaganjem zajednici, UNIQA je potvrdila svoju predanost podršci kulturnih događaja i umetnosti. UNIQA će ujedno i kao zvanično osiguranje brinuti o sigurnosti svih učesnika Festivala. 29. izdanje najvećeg filmskog događaja u regionu jugoistočne Evrope od 11. do 18. avgusta okupiće brojne umetnike, zvezde i publiku željnu dobrog filma, zabave i druženja.

  Zahvaljujući ovom partnerstvu, od ove godine publika će uživati u još raznovrsnijem filmskom i kulturnom programu i posebnim pogodnostima.

  UNIQA se takođe priključila i ekološkoj inicijativi i učešću na ovogodišnjem „Green Pavilion-u“, na kojem će predstaviti preduzete mere koje imaju za cilj smanjenje negativnog uticaja na životnu sredinu i podizanje svesti o značaju ekološki odgovornog ponašanja. U sklopu ove inicijative, UNIQA osiguranje je obezbedilo određenu količinu vaučera za besplatno korišćenje romobila i električnih bicikala, koji se mogu koristiti za prevoz između festivalskih lokacija. Takođe, radi smanjena automobilskog saobraćaja tokom trajanja festivala, UNIQA je obezbedila besplatni gradski prevoz u noćnim terminima.

  „Partnerstvo Sarajevo Film Festivala i UNIQA osiguranja, početak je dugoročne strateške saradnje u kojoj smo udružili odgovornost i želju za promocijom umetnosti i kreativnosti u društvu. Ovaj Festival je platforma za prikazivanje različitih filmskih izraza i pripovedanja priča, a naša podrška je važna u podršci filmskim stvaraocima u usponu, olakšavanju međukulturalnog dijaloga i podsticanju rasta filmske industrije. Zato se izuzetno radujemo što ćemo zajedno režirati tu priču i slaviti univerzalni filmski jezik koji nadilazi granice i ujedinjuje zajednice“, rekao je Adel Bahtanović, predsednik UNIQA SEE regiona.

  Adel Bahtanović

  Adel Bahtanović

  U sklopu Green Pavilion-a, inicijative koja propagira ekološku politiku koja će filmsku industriju učiniti ekološki odgovornijom, Adel Bahtanović će podeliti s publikom primere dobrih praksi o uključivanju održivosti u sve segmente poslovanja UNIQA osiguranja, od odgovornog ulaganja i upravljanja otpadom do pomaganja brojnim projektima u zajednicama u kojima UNIQA posluje.

  U skladu sa strategijom UNIQA 3.0. – Seme budućnosti UNIQA koristi zajedničku snagu kako bi pomogla društvu i okruženju da se razvijaju na održiv i odgovoran način za budućnost generacija koje dolaze. UNIQA grupa od prošle godine je članica Austrian Green Finance Alliance čime se obvezala da će svoj portfolio učiniti klimatski neutralnim rukovodeći se klimatskim ciljem od 1.5 °C u iz Pariskog sporazuma. UNIQA je i prva osiguravajuća kompanija u Austriji koja je postala član Net Zero Asset Owner Alliance, globalnih investitora u sektoru bankarstva i osiguranja koju su pokrenuli Ujedinjene nacije, i prva koja je plasirala „zelenu“ akciju u vrednosti od 200 miliona evra koji će biti uloženi u projekte očuvanja klime i životne sredine u Evropi i zemljama OECD-a.

  Pridruživanje velikim globalnim inicijativama slede i lokalne inicijative, poput akcije pošumljavanja u kojoj je prošle godine 1700 zaposlenih u čitavom regionu posadilo više od četiri hiljade sadnica drveća. UNIQA Srbija pridružila se inicijativi za očuvanje i zaštitu pčela koje su jedna od najugroženijih vrsta na Zemlji, UNIQA Hrvatska je ove godine kroz konkurs za donacije podržala male zelene projekte udruženja i škola koji kroz konkretne akcije doprinose lepšoj i čistijoj okolini i smanjenju otpada u zajednici.

  Kroz takve ekološke, i mnoge druge društveno odgovorne akcije usmerene pomaganju najranjivijim društvenim grupama, poput podrške deci i mladima, UNIQA aktivno utiče na bolji život svojih klijenata, zaposlenih i celokupne zajednice u kojoj posluje. Sve buduće inicijative koje će UNIQA organizovati za pomoć i doprinos zajednici i odgovornom ponašanju podržaće i novi brend ambasador UNIQA osiguranja u regionu, Goran Ivanišević. Saradnja s proslavljenim teniserom i trenerom je, kao i partnerstvo s Festivalom, zasnovana na zajedničkim vrednostima.

  Misija UNIQA osiguranja se zasniva na pomoći klijentima da postignu duži, bolji i sigurniji život, a jedna od najvažnijih vrednosti koja iz nje proizlazi upravo je odgovornost za zajednicu. Odgovoran pogled na svet UNIQA osiguranja i Sarajevo Film Festivala je najbolja osnova za višegodišnje partnerstvo i dodatnu vrednost koju će ono pružiti svim posetiocima  Festivala.

  Izvor: BIZLife

  Foto: UNIQA

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE