Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Generali sajber osiguranje

  Koje su prednosti Generali sajber osiguranja?

  U današnjem digitalnom okruženju, biznisi se suočavaju sa rizikom bez presedana od zlonamernih sajber kriminalaca koji žele da iskoriste ranjivosti u njihovim sistemima. Uz potencijal za napade ransomvare-a, krađu osetljivih podataka i ometajuće prekide poslovanja, posledice sajber incidenta mogu biti katastrofalne. Zbog toga je Genrali osiguranje, zajedno sa saradnicima iz Comtrade-a, razvili najsavremeniju polisu osiguranja sajber bezbednosti, koja omogućava firmama da se sa poverenjem snalaze u složenosti digitalnog sveta.

  Zašto odabrati osiguranje sajber bezbednosti Generali osiguranja?

  Evo ključnih karakteristika i prednosti koje nas izdvajaju:

  Sveobuhvatna pokrivenost:
  Naša polisa nudi široku pokrivenost za ublažavanje finansijskog uticaja sajber incidenata. Od pravnih troškova i troškova obaveštenja do obnavljanja podataka i prekida poslovanja, pokrivamo vas iz svakog ugla.

  Proaktivna procena i prevencija rizika:
  Naš tim iskusnih stručnjaka sprovodi precizne procene rizika kako bi identifikovao potencijalne ranjivosti u vašim sistemima. Sa prilagođenim preporukama i proaktivnim bezbednosnim merama, pomažemo u jačanju vaše sajber odbrane, smanjujući verovatnoću napada i povećavajući vašu ukupnu sajber otpornost.

  Brza reakcija na incidente i podrška:
  U slučaju sajber incidenta, Generali osiguranje pruža brz i efikasan odgovor kako bi minimizirao uticaj na vaše poslovanje. Naš posvećeni tim sajber stručnjaka će vas voditi kroz neophodne korake, nudeći stručne savete, tehničku podršku i pomoć u upravljanju kriznim situacijama.

  Pojednostavljena pomoć pri obaveštavanju o povredi podataka:
  Usklađenost sa složenim propisima o obaveštenju o povredi podataka može biti zastrašujući zadatak. Generali osiguranje nudi neprocenjivu podršku pružanjem smernica o procesu obaveštavanja, osiguravajući da efikasno ispunite svoje zakonske obaveze. Ova podrška pomaže u zaštiti vaše reputacije i održavanju poverenja vaših klijenata.

  Podrška za zahteve 24/7:
  Razumemo da je vreme od suštinske važnosti kada se bavimo sajber incidentima. Naš tim za prijem odštetnih zahteva je dostupan 24 sata, nudeći brzu i besprekornu obradu zahteva, tako da možete brzo da se oporavite i fokusirate se na ono što je najvažnije – vaše poslovanje.

  Naše osiguranje sajber bezbednosti u saradnji sa Comtrade-om pruža pokriće i stručnu podršku, osnažujući preduzeća da ojačaju svoju sajber odbranu i brzo se oporave u slučaju incidenta.

  Ne ostavljajte svoje poslovanje ranjivim na sajber pretnje. Zaštitite svoju imovinu, reputaciju i poverenje kupaca uz najsavremenije osiguranje sajber bezbednost Generali osiguranja.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Generali Osiguranje

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE