UniCredit ponovo proglašen za Najboljeg globalnog pružaoca usluga

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  UniCredit ponovo proglašen za Najboljeg globalnog pružaoca usluga

  UniCredit Grupa još jednom je proglašena za Najboljeg globalnog pružaoca usluga klijentima prema ovogodišnjoj Anketi o finansiranju trgovine koju sprovodi časopis Euromoney. Prema poslednjoj anketi, ova bankarska grupacija dodatno je učvrstila svoju poziciju tržišnog lidera. Osvojila je 22 nagrade na različitim tržištima i u različitim kategorijama, što najbolje oslikava snagu njene jedinstvene panevropske mreže banaka.  

  Euromoney anketa, sprovodi se već jedanaestu godinu zaredom. Anketa prikuplja povratne informacije od više od 11.000 korporativnih klijenata i finansijskih institucija, pružajući uverljive dokaze o kredibilnosti vodećih UniCredit proizvoda i usluga, ali i dubinsko razumevanje svih evropskih tržišta na kojima ova bankarska grupacija posluje. Rezultati grupišu banke u dve kategorije:

  1.  “Najbolji pružalac usluga, gde se meri nivo podrške klijentima
  2.  “Tržišni lider“; posmatraju se i kombinuju podaci o penetraciji, udelu i prometu, a kako bi se napravilo konačno rangiranje najboljih banaka za usluge finansiranja trgovine.

  U kategoriji “Najbolji pružalac usluga”, UniCredit je zadržao prvo mesto još jednu uzastopnu godinu, ostvarivši uspeh i u regionu centralno-istočne Evrope, ali i na pojedinačnim tržištima Srbije, BiH, Hrvatske, Mađarske, Rumunije, Češke, Slovačke, Austrije i Italije u istoj kategoriji.

  Komentarišući ovo priznanje, Luka Korsini, direktor sektora Globalnog transakcionog bankarstva u UniCredit Grupi, istakao je:

  Tokom prethodne godine, naša posvećenost tome da pružamo klijentima najkvalitetniju uslugu i rešenja ostala je konstantna, uz nastavak prilagođavanja novim tržišnim trendovima i pristupima. Ovogodišnja anketa o finansiranju trgovine potvrđuje naš trud i pokazuje našu sposobnost da ponudimo najbolje proizvode koji su dostupni na tržištu.

  UniCredit je takođe bio veoma uspešan u kategoriji “Tržišni lider”

  Grupacija je osvojila prvo mesto u regionu centralne i istočne Evrope, kao i u još devet zemalja: Srbiji, BiH, Hrvatskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Rumuniji, Češkoj, Slovačkoj, Austriji i Italiji.

  Rikardo Madineli, direktor sektora Globalnog transakcionog bankarstva za centralnu i Istočnu Evropu, osvrćući se na ova priznanja dodao je:

  Ova nagrada ističe našu stručnost u pružanju vodećih rešenja za finansiranje trgovine širom naših tržišta. Takođe, prepoznaje naše vredne kolege ne samo u centalnoj i istočnoj Evropi, nego i u celoj Grupi. Sa zadovoljstvom nastavljamo da pružamo našim klijentima usluge koje su vodeće na tržištu i inovativne proizvode u 2022. godini i nadalje.

  Izvor: BIZLife

  Foto: UniCredit

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE