Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Umesto najskupljeg, greškom dobili NAJJEFTINIJE vino – razliku NISU PRIMETILI

  Mladom paru koji je u njujorškom restoranu „Baltazar“ naručio vino „pino noar“ od 18 dolara greškom je serviran šato „Muton-Rotšild 1989“ koji košta 2.000 dolara.

  Osoblje restorana sipalo je dve flaše vine u identične dekantere, ali je onaj u koji je sipano „Muton-Rotšild 1989“ greškom odneseno stolu za kojim je sedeo par, kaže vlasnik Kit Maknali.

  Sa druge strane sale, četiri biznismena sa Volstrita naručila su za drugim stolom „Bordeaux First Growth“ (najskuplje vino u restoranu sa cenom od 2.000 dolara), ali im je serviran „pino“ od 18 dolara.

  Nijedna od mušterija isprva nije primetila grešku, kaže Maknali, dodajući da su četiri biznismena menadžeru restorana te večeri čak pohvalila čistoću vina.

  Menadžer „Baltazara“ je ubrzo uvideo grešku i odlučio da prizna mušterijama, iako su i jedni i drugi uživali u vinu koje im je servirano.

  Iako je jedan od biznismena rekao da mu vino ne deluje kao „muton“, menadžer kaže da su bili zadovoljni posluženim.

  Što se para tiče, menadžer je istakao da su bili presrećni zbog greške, kao da su otišli u banku koja je napravila grešku njima u prilog.

  Problem je u tome što sam ja bio u minusu 2.000 dolara, a ne banka“, kaže Maknali, dodajući da je prema politici restorana bilo nezamislivo da im sa stola odnese vino koje im je posluženo.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE