Ulična umetnost živi noću uz Samsung i umetnika Fet Kep Sprejza

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ulična umetnost živi noću uz Samsung i umetnika Fet Kep Sprejza

  Kompanija Samsung Electronics najavila je kampanju “Noć u novom svetlu”, koja daje novo značenje noćnim fotografijama.

  Kreativnost nakon zalaska sunca izgleda bolje nego ikad zahvaljujući Nightography funkciji  kamere Galaxy S22 Ultra.

  Četiri epizode koje se emituju jednom nedeljno daju ekskluzivan uvid u nove umetničke radove uličnog umetnika i TikTok zvezde Fet Kep Sprejza, što je po prvi put moguće zahvaljujući neverovatno preciznim fotografijama i snimcima koje pravi  kamera modela Galaxy S22 Ultra.

  Neki od njegovih kreativnih radova su prošli nezapaženo zato što nije bio u mogućnosti da dokumentuje proces stvaranja tokom noći.

  Nightography opcija na kameri S22 Ultra telefona vam omogućava da pravite izuzetne, jasne fotografije u skoro svim uslovima osvetljenja. To znači da on sada može sprejom da slika umetnička dela koja sijaju noću i konačno zabeleži čitav proces, kao i pozitivan uticaj koji njegova umetnost ima na razne krajeve grada u kom živi. Ovaj svetleći rad za temu ima lisicu, prvo noćno stvorenje u potpuno novom načinu rada za njega:

  „Dokumentovanje procesa stvaranja je za mene jednako bitan deo umetničkog dela kao i samo delo“, kaže Fet Kep Sprejz.

  Ko je Fet Kep Sprejz?

  Fet Kep Sprejz je ulični umetnik i kreator sadržaja iz Londona. Njegova „galerija“ su ulice istočnog Londona, u oblastima gde je ulična umetnost dozvoljena. Poznat je po svetlećim neonskim radovima po uzoru na crtane filmove. Svoj kreativni proces beleži u kratkim video materijalima koji su do sada privukli preko 72 miliona TikTok sviđanja i 8 miliona pratilaca.

  „Nightography funkcija kamere Galaxy S22 Ultra telefona mi omogućavaju da konačno ispunim svoj san i da stvarajući dela noću slikam u mraku bez bojazni da iza toga neće ostati fotografije“, kaže.

  Sloboda beleženja zadivljujućeg sadržaja pri skoro bilo kakvom osvetljenju je po prvi put omogućila da kreativnost Fet Kep Sprejza živi i nakon što padne mrak.

  Ovi filmovi prikazuju neverovatno putovanje koje otkriva nove načine nanošenja spreja, povezivanja sa obožavaocima i čak jedinstvenog spajanja fizičkog i digitalnog sveta umetnosti.

  „Dokumentovanje procesa stvaranja je za mene jednako bitan deo umetničkog dela kao i samo delo“, kaže Fet Kep Sprejz.

  Filmovi će biti emitovani svakog ponedeljka na linku: https://www.samsung.com/rs/explore/photography/night-in-new-light/ i sastoje se od sledećih epizoda:

  1. Noć u novom svetlu – Samsung Galaxy S22 Ultra i Fat Cap Sprays prikazuju kreativnost – kada padne mrak
  2. Obožavaoci na svakom uglu – Zahvaljujući kameri Samsung Galaxy S22 Ultra telefona, ulični umetnik Fat Cap Sprays dopreće do obožavalaca nadaleko i naširoko
  3. Od prolaznog do trajnog – Galaxy S22 Ultra će zabeležiti noćnu umetnost u njenom najboljem svetlu
  4. Slike koje traju zauvek – Putovanje u digitalnu inovaciju moguće je samo zahvaljujući Galaxy S22 Ultra telefonu.

  „Ulična umetnost je savršen primer kreativnosti koja dolazi do izražaja noću. Njen ogroman uticaj na zajednice je u poslednje dve godine prisutniji nego ikada ranije“, kaže Mark Noton,  direktor IM kategorije u kompaniji Samsung Electronics.

  O modelu Galaxy S22 Ultra

  Galaxy S22 Ultra se odlikuje S Pen olovkom i naprednim Nightography i video funkcijama, što ga čini najmoćjim Ultra uređajem koji je Samsung ikada napravio. Omogućava vam da pravite snimke kojima nije potrebna naknadna obrada – u skoro bilo kojim uslovima osvetljenja. Napredne Nightography funkcije koje su dostupne na svim uređajima porodice S22 vam omogućavaju da pravite čiste, jasne video snimke i prednjom i zadnjom kamerom, bez obzira da li snimate tokom dana ili tokom noći. Uz S Pen olovku, Galaxy S22 Ultra je mnogo više of telefona. Oslanja se na nasleđe Note serije i stvara nove načine da budete kreativni i produktivni. Rezultat je mobilno iskustvo kao nikada pre.

  Za više informacija o Galaxy S22 Ultra kliknite ovde .

   

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Samsung

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE