Ulazak u velikom stilu: Milijarder ulaže MILIJARDU USD u kriptovalute

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ulazak u velikom stilu: Milijarder ulaže MILIJARDU USD u kriptovalute

  Američki milijarder i investitor Karl Ikan planira da uđe na tržište kriptovaluta u velikom stilu sa investicijom većom od milijardu dolara u alternativne valute.

  Iako Ikan još uvek nije investirao ni u jednu kriptovalutu, milijarder je izjavio da proučava bitkoin, eterijum i kripto sektor u celini kako bi utvrdio gde su najbolje šanse.

  „Alternativne valute stiču popularnost kao prirodna manifestacija inflacije u ekonomiji. Kritika na račun kriptovaluta da nemaju osnovnu vrednost je pogrešna. Kolika je vrednost dolara? Jedina vrednost dolara je zato što možete da ga koristite za plaćanje poreza “, rekao je. „Gledam u ceo biznis (sa kriptovalutama) i kako bih mogao da se uključim u njega“, rekao je Ikan.

  Milijarder je rekao i da veruje da se ljudi okreću alternativnim valutama jer se nekim delovima tržišta akcija trguje po „smešnim cenama“. Napomenuo je da ne misli samo na one koje pokreću takozvane mim-akcijama (meme stocks), već i određene strategije koje nude portfolio menadžeri.

  „Ne mislim da su Reddit i Robinhood i ti momci nužno loši, mislim da imaju svoju svrhu. Novac se vraća u kompanije. Neke od ovih kompanija mogu biti u redu, ali za neke od njih je nagrada za rizik apsurdna“, rekao je Ikan.

  Izvor: BIZLife

  Foto: YT/Printscreen

  What's your reaction?

  Komentari

  • photoivek

   Kriptovalute su budućnost.... Običan svet jedino nije svestan da ako 1 BC npr košta 35k$ ne moraju da kupe ceo, može i na decimale.... Oni koji su na vreme shvatili buduću vrednost kriptovaluta svi su se obogatili. Mi obični smrtnici možemo da se nadamo da će kripto projekat za svakoga, Pi Network, u svojoj završnoj fazi nešto vredeti... U pitanju je novi kripto projekat koji se trenutno besplatno stejkuje na mobilnom telefonu. Dakle nema ulaganja u skupu opremu i u električnu energiju. Instalirate Pi Network sa Google Play/Ap Store-a i unesete da vas je pozvao "photoivek" i u igri ste. Dalje je lako uz samo malo strpljenja.... Pozdrav i srećno.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE