Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Pošta Tijana Rajković

  Pošte uskoro i na benzinskim stanicama Knez petrol

  Zoran Đorđević, v.d. direktora JP „Pošta Srbije” i Zlatko Aničić, generalni direktor „Knez petrola” potpisali su ugovor o poslovnoj saradnji koji će omogućiti širenje poštanske mreže putem ugovornih pošta u okviru sistema benzinskih stanica ove naftne kompanije.

  „U skladu sa rastućim potrebama i savremenim zahtevima korisnika koji traže da im sve usluge, pa i usluge Pošte, budu što dostupnije, Pošta Srbije ubrzano radi na širenju poštanske mreže, a jedan od načina je i naš inovativni koncept otvaranja ugovornih pošta u saradnji sa poslovnim partnerima širom zemlje. Tako će uskoro, pored poštanskih šaltera koji već pružaju usluge u vodećim trgovinskim lancima, korisnicima biti dostupne poštanske usluge i na benzinskim stanicama Knez petrola, jedine domaće naftne kompanije. Na ovaj način Pošta Srbije kao jedna od vodećih nacionalnih kompanija realizuje svoju društveno odgovornu ulogu sa dva aspekta – omogućavamo rast privrede obezbeđujući partnerima dodatne prihode kroz saradnju sa Poštom i doprinosimo smanjenju nezaposlenosti kroz stvaranje uslova za nova zapošljavanja u okviru ugovornih pošta”, izjavio je Zoran Đorđević, v.d. direktora JP „Pošta Srbije”.

  Pošta, ugovor, Tijana Rajković

  Pošta, ugovor, Tijana Rajković

  Na benzinskim stanicama Knez petrol korisnicima će biti dostupni i savremeni paketomati Pošte Srbije – nova usluga zasnovana na digitalizaciji poslovnih procesa, koja će omogućiti građanima da svoje pošiljke podižu na komforan način, u vreme i na mestu koje njima odgovara. U okviru saradnje definisane ugovorom između Pošte Srbije i Knez petrola, prvi paketomat postavljen je na premium benzinskoj stanici Knez petrol, koja je svečano otvorena u Šimanovcima, u ulici Kapetana Svetislava Krstića 2.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pošta (Tijana Rajković)

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE