Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  hram svetog save

  U Hramu Svetog Save možete kupiti torbu za 20.500, kravatu za 10.000 RSD… (FOTO)

  Domaća javnost je nedavno ostala zatečena obaveštenjem da će se ulazak u Hram Svetog Save, koji važi za jedan od najpoznatijih turističkih lokaliteta u srpskoj prestonici, naplaćivati od 1. oktobra.

  Kako su mediji tada pisali, ulaz je trebalo da košta 300 RSD, a da li je već započela naplata i kako ona funkiconiše, nismo još uvek proverili.

  Naplata ulaznica za Hram Svetog Save kreće od sutra: Kako će funkcionisati?

  Ipak, za kratko vreme, javnost je ostala začuđena još jednim potezom Hrama, a to je internet prodavnica na kojoj je pored regularnih crkvenih stvari moguće kupiti i, kako su je nazvali, Mozaik kolekciju, u okviru koje možete pazariti žensku torbu sa crkvenim motivima za ne tako nisku cenu – 20.500 dinara je neophodno da date ako želite da posedujete torbu sa ovim opisom:

  „Kožna torba sa detaljima mozaičke kompozicije; deo ekskluzivne kolekcije ‘Mozaik’ „.

  Cena – prava sitnica

  Ova torba postoji u nekoliko veličina, tj boja. Ako izdvojite 20.500 dinara, možete izabrati bordo, crvenu, krem i plavu boju u dve dimenzije, manjoj i većoj.

  Osim toga, u okviru Mozaik kolekcije, možete kupiti i mušku kravatu za koju ćete morati da izdvojite 10.000 dinara, ili ešarpu, tj maramu, koja košta 14.000 dinara. Ešarpa takođe postoji u manjim dimenzijama, i njena cena je za par hiljada niža.

  U svemu posebnu pažnju privlači agenda od – 8.000 dinara. Dakle, ako biste da svoje dnevne planove i obaveze upisujete u specifičan rokovnik iz Hrama Svetog Save, treba toliko da odvojite. U tom slučaju dobićete agendu izrađenu od prirodne svile i inspirisanu detaljima mozaika Hrama Svetog Save, navodi se na sajtu Hrama.

  Hram Svetog Save: Prodavnica za kratko vreme postala viralna

  Očekivano, ovo je postalo gotovo viralno na društvenim mrežama, a samim tim počeli su da se nižu i brojni komentari.

  S jedne strane, ima onih koji ističu da u tome nema ništa čudno jer i po Srbiji i po svetu hramovi imaju svoje prodavnice sa raznoraznom robom.

  Mđutim, drugi misle da ovo prelazi sve granice, prvenstveno zbog cena, napominjući da pojedine dizajnerske torbe koštaju toliko.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE