Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Tvoj PLAZMA RITUAL – sve stane u jednu reč

  Brand Plazma kompanije Bambi ne prestaje da iznenađuje svoje verne potrošače. Krajem 2019. godine započeo je priče o omiljenim Plazma ritualima sa svojim fanovima, a ove jeseni nastavlja još lepše putovanje. Prvo smo čuli priče o brojnim ritualima Plazma konzumacije, i zbog čega su oni važni za svakog potrošača pojedinačno, a sada se ide i korak dalje.

  Ove jeseni, brand Plazma je iznenadio sve potrošače, tako što je lansirao specijalnu ediciju Plazme 150g. Pored tri različita pakovanja, koja će nositi ključne poruke – LJUBAV. JUTRO. ŽELJE, novost je i to što će u samim pakovanjima na svakom od keksića biti ispis različite reči. Ukupno, potrošači će moći da nađu 45 različitih reči, po 15 u tri različita pakovanja.

  Ali, to nisu samo obične reči. To su i emocije, želje, osećanja, ono što poželite nekome, a sve stane u jednu reč.

  Plazma je već više od pola veka vaš životni saputnik, neko ko vas dobro razume. Želimo da podelite sa nama svoje priče i rituale, sve one koje staju u tu jednu reč, koju vam Plazma nudi. Svaki ritual ima emociju u svojoj suštini, i međusobno se razlikuje od osobe do osobe. Nadamo se da ćete u 45 reči koje vam Plazma daje, moći svoja osećanja da iskažete prema nekome koga volite, tako da Sve stane u jednu reč“, poručuju iz brenda Plazma.

  Požurite do vaše najbliže radnje i uzmite svoje omiljeno pakovanje Plazme 150g. Bilo da je to Ljubav, ili Jutro, ili Želje, Plazma vas poziva da svoje omiljene rituale podelite na društvenim mrežama i da je pratite na Instagramu, Facebook-u i YouTube-u, kao i na www.plazma.rs za nova iznenađenja.

  voj Plazma ritual – sve stane u jednu reč.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Bambi

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE