Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  TV preporuka: Vikend uz domaće klasike i spektakl Mela Gibsona

  SUBOTA

  Veče po0čnite uz Zorana Kesića i njegovih 24 minuta od 21.00 na TV 02, a nastavite uz dobre filmove.

  AUTOPUT: Kako bi platio medicinske račune svoje devojke, Kejsi Stejn upliće se u krijumčarenje droge sa bivšim poslodavcem, Geranom. Nakon što sve prođe naopako, primoran je da beži od nemilosrdne bande čiji je šef Hejgen. (Collide, 2016).

  EmItovanje: u 21.50 na prvom programu RTS-a. Uloge: Entoni Hopkins, Ben Kingsli, Felisiti Džouns, Nikolas Hoult… Režija: Eran Krivi

  Drugačija 3: Odana

   

  Što ako je celi tvoj svet bio laž? Što ako samo jedno otkriće, baš kao i samo jedna odluka, može promeniti sve? Što ako ćeš zbog ljubavi i odanosti uraditi neočekivane stvari? Nakon što je društvo u koje je verovala uništeno nasiljem i željom za moći, Tris se zajedno s Tobiasom odlučuje otići i istražiti granice sveta koji ne poznaje. Ali nova otkrića i istine koje izlaze na videlo ponovno će zahtevati od Tris da se suoči s nepredvidljivošću ljudske prirode, ali i sa samom sobom. Istovremeno, i Tris i Tobias moraju da se suoče sa činjenicom da se njihov položaj u društvu promenio, te oni koji su bili privilegovani to više nisu.


   
  Emitovanje od 22.00 na TV O2 Uloge: Šejlin Vudli, Teo Džejms, Bil Skarsgor Režija: Robert Schwentke

  NEDELJA

  DANI OD SNOVA

  U ambijentu beskonačnog prostranstva, užarenih polja devojka Jelena provodi svoje letnje praznike čuvajući stado ovaca. (1980)

  Iako izgleda da je nemoguće promeni njenu usamljenost, s obližnjeg aerodroma avioni preleću Jelenino polje i jedan od njih se izdvaja. Pilot i Jelena započinju pravu mladalačku ljubav.

  Emitovanje od 16.07 na prvom programu RTS-a. Uloge: Vladislava Milosavljević, Boris Komnenić, Svetozar Cvetković… Režija: Vlatko Gilić.

  ŽUTA

  Žuta je devojka koja sticajem okolnosti postaje lutalica, iako duboko u sebi gaji ljubav prema deci i želi vlastiti dom. (1973)

  Kada je iz nepoznatih razloga privedu u policijsku stanicu, ona dobrodušno i naivno počinje da pripoveda svoju priču, nadajući se da će je čuvar pustiti. U pritvoru upoznaje ljude najrazličitijih profila – skitnicu, „studentkinju“, modistkinju, homoseksualca (s kojim se sprijatelji).

  Iako u jednom trenutku sebi priznaje da za nju nema ko da dođe, jer nikome nije potrebna, pomoć stiže baš kada se ne nada…

  Emitovanje od 20.40 na drugom programu RTS-a. Uloge: Ružica Sokić, Vera Čukić, Boro Stjepanović, Mira Banjac… Režija: Vladimir Tadej

  APOKALIPTO

   

  Mel Gibson predstavlja nam uzbudljivi istorijski epski film Apokalipto. Ova napeta i neprekidna akciona avantura vraća nas u drevnu centralnoameričku civilizaciju u kojoj ćete steći dosad neviđeno iskustvo. U sumrak tajanstvene civilizacije Maja, mladi ratnik Jaguarova Šapa biva zarobljen i odveden u veliki grad Maja, u kome ga čeka bolna smrt. Rukovođen ljubavlju prema ženi i sinu, on čini bekstvo od kojeg vam adrenalin ključa, a srce divlje tuče kako bi uspeo da spase njih i njihov način života. Ispunjen neprekidnom akcijom i predivnom kinematografijom, Apokalipto predstavlja očaravajuće i nezaboravno filmsko iskustvo.

  Emitovanje u 21.00 na TV O2. Uloge: Rudi Jangblad, Dalia Hernandez, Raul Truhiljo Režija: Mel Gibson

  INVAZIJA TREĆIH BIĆA

  Rimejk klasika Invazija trećih lica iz 1956. godine, premešta radnju iz gradića u SAD u San Francisko 70-tih i bar deo originalnog psihološkog horora menja specijalnim efektima. (Invasion of the Body Snatchers, 1978)

  Seme vanzemaljaca pada iz svemira i uskoro neobično cveće počinje da cveta širom grada. Nakon što donese jedan od tih uzoraka kući, jedne noći biolog Elizabet Driskol primećuje da njen momak sa kojim živi, Džefri, više ne liči na sebe – postao je hladan i uzdržan, kao da jednostavno više nije sav svoj.

  Kada to ispriča svom prijatelju Metjuu Benelu, kolegi u Odseku za javno zdravlje, on je ubedi da ode do njegovog prijatelja, dr Kibnera, popularnog psihologa, koji tvrdi da je čitav problem, u stvari, u Elizabetinoj glavi.

  Ipak, uskoro, Metju i Elizabeta počinju da primećuju da se ljudi po čitavom gradu menjaju, neprimetno i neobjašnjivo. Kad njihov prijatelj Džek Belisek i njegova žena Nensi pronađu beživotne dvojnike, prekrivene biljnim vlaknima u blatnim kupatilima čiji su vlasnici, grupa prijatelja konačno počinje da shvata da se nekakva zlokobna transformacija uvukla u njihov grad.

  Kevin Mekarti i Don Zigel, glavni glumac i reditelj originalne verzije filma, igraju manje uloge u novoj verziji, kao i Robert Duval.

  Uloge: Bruk Adams, Art Hindl, Donald Saterlend, Lionard Nimoj, Džef Goldlblam… Režija: Filip Kaufman.

  Izvor: RTS/TV 02

  Foto: youtube

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE