Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  TV preporuka: Veče uz tenis, Eštona Kučera, Džefa Bridžisa, vestern…

  TENIS

  Najbolji srpski teniser Novak Đoković se u četvrtfinalu turnira u Parizu sastaje sa hrvatskim teniserom Marinom Čilićem. Meč počinje u 19.30 minuta, možete ga pratiti u direktnom prenosu na Drugom programu RTS-a. Prilika da ispratite Novakov povratak na čelo ATP liste.

  VERA KRUZ

  Od 22.10 na prvom programu RTS-a. Gari Kuper i Bert Lankaster igraju američke plaćenike 1866. godine u Meksiku, u akcionom vesternu rađenom po standardnoj formuli. (Vera Cruz, 1954). Posle američkog građanskog rata, mnogi ratni plaćenici putuju u Meksiko da se bore. Car Maksimilijan, vladar u Meksiku, unajmljuje ih uz dobru novčanu nadoknadu da prate i štite groficu Mari Duvar na putovanju u Vera Kruz.

  U glavnim ulogama: Gari Kuper, Bert Lankaster i Denis Darsel. Film je režirao Robert Oldrič.

  EFEKAT LEPTIRA

  Od 21.00 na TV O2. Evan Treborn pati od retkog oblika amnezije. Ključni trenuci njegovog života su nestali i pretopili se u niz zastrašujućih događaja kojih ne može da se seti. Ostali su samo duhovi sećanja i delići života kojima je okružen. Evan je sada na koledžu, a čitajući svoje dnevnike iz detinjstva neobjašnjivo se vraća u prošlost i pokušava da promeni i poštedi svoje prijatelje i ostale do kojih mu je stalo. Menjajući događaje u prošlosti, Evan se nada da će promeniti sadašnjost. Ali, svaki put kad nešto promeni i vrati se u sadašnjost otkriva da su njegova dela imala neočekivane i pogubne posledice…

  Uloge: Ešton Kučer, Ejmi Smart Režija: Erik Bres, J. Maki Gruber.

  TRON

  Od 23.55 na TV O2. Radnja filma odvija se u dva sveta: Stvarni svet, u kom jedan program kontroliše ogromni kompjuterski sistem; i Elektronski svet, u kom električna bića žele da unište program koji kontroliše njihove živote. U centru radnje nalazi se haker, Kevin Flin, koji očajnički želi da dokaže da mu je najveću video igricu softverske kompanije ENKOM ukrao njegov bivši kolega Ed Dilindžer. Međutim, Flinove napore osujećuje ENKOM-ov megalomanski program – MCP. Jedne noći, MCP hvata Flina u pokušaju hakovanja i uvlači ga u virtuelni svet. Flin otkriva da MCP čini da je život u virtuelnom svetu jednako mizeran kao i u stvarnom svetu. Flinova jedina nada je da pronađe Tron, nezavisni program za zaštitu i pomogne mu da uništi MCP i tako vrati red u oba sveta.

  Uloge: Džef Bridžis, Dejvid Vorner Režija: Stiven Lisberger

  Izvor: BIZLife

  Foto: youtube

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE