Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  TV PREPORUKA: Od Danijela Dej-Luisa i Penelope Kruz do Švarcenegera

  KENTAUR

  Od 22.27 na drugom programu RTS-a. Kentaur je tih, ponizan porodični čovek, brižan otac malog dečaka koji nikada nije progovorio ni reč i suprug mlade gluvoneme Maripe.(Centaur, 2017).

  Kentaurov jednostavan i lep život u zabačenom selu u Kirgistanu okrenut je naglavačke kada on postane opsednut legendom o tome da konji poseduju snagu i jedinstvo kirgistanskog naroda.

  Nakon što ga jedne noći uhvate kako krade konja, Kentaur mora da se suoči sa posledicama. „Kentaur“, šesti film priznatog kirgistanskog reditelja Aktana Arima Kubata, predstavlja prikaz jednog udaljenog mesta i inspirisan je mitologijom njegovog naroda.

  Uloge: Nurali Tursunkojoev, Zarema Asanalijeva, Aktan Arim Kubat… Režija: Aktan Arim Kubat

  TROJE ZA TANGO

  Od 21.00 na TV 02. Oskar Novak i Piter Stejnberg su perspektivne arhitekte, na najboljem putu da dobiju prestižni posao koji bi ih konačno vinuo među najuspešnije. Iako su njihovi konkurenti znatno zvučnija imena investitoru projekta, bogatašu Čarlsu Njumanu, se sviđaju inovativne ideje Oskara i Pitera. Kada Čarls zabunom pomisli da je Oskar homoseksualac, poverava mu nadgledanje ljubavnice. Oskar upoznaje prelepu Ejmi i odmah se zaljubljuje u nju, a čini se da ni ona nije ravnodušna, i suzdržava se samo zato jer je uverena da je ta ljubav neostvariva zbog njegovog seksualnog opredeljenja. Oskar je na sto muka, ako odbije Njumanovu molbu, izgubiće posao, a ako otvoreno prizna Ejmi istinu, rizikuje da će izgubiti njenu naklonost…

  Uloge: Nev Kembel, Metju Peri, Dilan Mekdermot Režija: Damon Santostefano

  DEVET

  Od 00.15 na TV Prva. Inovativna i mnogostruko nagrađivana brodvejska muzička senzacija „Devet“, inspirisana Felinijevim filmom „8 i po“, otkriva uzbudljivu priču o umetnikovoj krizi srednjih godina.

  Slavni reditelj Gvido Kontini (Danijel Dej-Luis) snima novi film trudeći se da balansira između velikog broja žena u svom životu – odane supruge Luize (Marion Kotijar), prelepe ljubavnice Karle (Penelope Kruz), glavne filmske muze Klaudije (Nikol Kidman), prisne prijateljice i kostimografkinje Lilijane (Džudi Denč), poznate novinarke Stefani (Kejt Hadson), ljubavi iz detinjstva Saragine (Stejsi Ferguson) i majke (Sofija Loren).

  JUNIOR

  Od 23.00 na TV O2. Trudnoća muškarca je odlična tema za komediju, posebno ako je u pitanju Arnold Švarceneger. Film „Junior“ bio je jedna od najskupljih i najabiciozijih komedija 1994. Ponovo je okupljena režisersko glumačka ekipa koja je zaslužna za uspeh filma „Blizanci“.

  Embriolog doktor Aleks Hese intenzivno radi na novom revolucionarnom leku, koji bi trebalo da spreči spontane pobačaje. Kada zajedno sa svojim saradnikom doktorom Larijem Arbogastom zatraži od vlade početak eksperimentalnog lečenja, saznaje da se projekat ukida, a laboratorija prepušta britanskoj naučnici Diani Redin. Aleks odlučuje da napusti SAD, međutim Lari uspeva da ga nagovori da ostane, i da u tajnosti nastave sa eksperimentima. Oni odlučuju da oplođenu jajnu ćeliju ponese Aleks. Ne znajući šta ga čeka, Aleks počinje da dobija uobičajene znakove trudnoće…

  Uloge: Arnold Švarceneger, Deni de Vito, Ema Tompson Režija: Ajvan Ritmen

  Izvor: BIZLife

  Foto: Youtube

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE