Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  TV: Čudesna priča o životu na Zemlji iz svemirskog ugla

  Premijerno 25.03. u terminu od 20:55, National Geographic nam predstavlja astronaute koji imaju vanzemaljske priče o Zemlji, kao jedini ljudi koji su je videli onakvu kakva zaista jeste – savršeno podešen sistem za održavanje života koji lebdi u svemiru.

  Iz svemirske perspektive, naši astronauti vide svet koji je čudniji od naučne fantastike, u kom je svako živo stvorenje deo jednog izuzetnog, isprepletenog sistema koji održava u životu više od 8 miliona različitih vrsta, fantastičnih biljaka i životinja – uključujući i nas.

  Chris Hadfield wearing a space helmet. (photo credit: National Geographic/Nutopia)

  U seriji Jedan čudni kamen” naša grupa harizmatičnih astronauta odgovara na pitanje koje postavlja njihovo jedinstveno viđenje Zemlje:

  Kako je ovaj veliki komad stene… Oživeo?

  Oni nam pokazuju da je Zemlja najčudnije mesto u univerzumu. Prema svemu što znamo, inteligentna bića ne bi trebalo da postoje. Oni otkrivaju da smo mi ovde i možemo da ispričamo ovu priču zahvaljujući neverovatnom nizu slučajnosti i međusobno povezanih događaja.

  Uz naratora i voditelja Vila Smita i producenta i vizionara Darena Aronofovskog, “Jedan čudni kamen“ je nesvakidašnja priča o planeti Zemlji – znatiželjno određena, međusobno povezana planeta jedinstveno puna života. Od oluje koja je sačinila Zemlju, do molekula kiseonika koje daju život atmosferi, svaka epizoda otkriva nauku naše osetljive i magične planete.

  Elitna grupa astronauta nam prikazuju planetu iz svoje – drugačije perspektive. Oni će nam pružiti jedinstveno iskustvo i ispričati lična sećanja o planeti Zemlji koje zaista niko drugi ne moze doživeti na takav način. “Jedan čudni kamen“, svake nedelje u 20:55.

  https://www.natgeotv.com/rs

  Amazon, Brazil – A young child in an Amazonian village.
  (photo credit: National Geographic)

   

  https://gders.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFs7KUy0H.WEQE4ZNWcta8V4robBR09phGOdzssNs.P.x7/fastid=khkxzdyhjcvafylutikovopkefmj/stparam=zamkcmqtlx/url=https://www.natgeotv.com/rs?utm_source=Bizlife&utm_medium=PR&utm_campaign=One%20Strange%20Rock

  Izvor: BIZLife

  Foto: National Geographic

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE