Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  O.U.R. HR

  Treća godišnja O.U.R. HR konferencija: Da li HR treba da rešava kvar?

  Da li HR treba da ispravlja kvar? 18.04.2024. u bioskopu Balkan stručnjaci će pokušati da odgovore na ovo pitanje na trećoj godišnjoj O.U.R. HR konferenciji.

  Ove godine konferencija ima 4 panela i 2 intervjua i kroz sve formate baviće se odgovorom na pitanje Da li HR treba da rešava kvar?

  Ove godine pored panelista iz Srbije, stižu i gosti iz Londona, Atine, Zagreba i Talina koji će pričati o organizacionoj kulturi, trendovima i promenama koje se dešavaju na HR tržištu, ali i o tome zašto sve više multinacionalnih kompanija uvodi startup metodologiju kao način rada i razmišljanja.

  Konferenciju otvara profesorka sa zagrebačkog univerziteta, klinička psihološkinja i predsednica međunarodnog utruženja za istraživanje stresa, traume, anksioznosti i otpornosti, koja će pričati o tome zbog čega je 2025. godina najavljena kao godina anksioznih zaposlenih i kroz konkretne primere će nam objasniti kako da se bavimo njima.

  O.U.R. HR

  O.U.R. HR

  „I ove god imamo 2 sjajna panela na koje nam dolaze CEO-ovi i osnivači kompanija koji će pričati na koja su očekivanja od strane CEO-a ka HR funkciji i da li je HR CEO-u drugar? Sa druge strane pričaćemo kako kompanije koje su krenule od stratup-a do big tech-a gledaju ulogu HR-a u razvoju kompanije“, kažu organizatori.

  Nakon priče o trendovima na HR trends panelu, konferenciju zatvara sada već tradicionalni employment panel na kome ćemo odgovoriti na pitanje Kada HR treba da bude hrabar? Ovaj panel baviće se temama pozicioniranja HR-a kao strateške funkcije, temom teških razgovora sa zaposlenima, ali i sa menadžmentom i time kako da ulogu HR funkcije razumeju svi zaposleni.

  Saznajte sve o dešavanjima u biznisu, budite u toku sa lifestyle temama. PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER.

   

  Izvor: bi

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE