Tradicionalno nagradno putovanje u Diznilend za korisnike Banka Intesa Mastercard kreditnih kartica

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Tradicionalno nagradno putovanje u Diznilend za korisnike Banka Intesa Mastercard kreditnih kartica

  Banka Intesa je proglasila pobednike nagradne igre „Banca Intesa i Mastercard vas vode u Disneyland® Paris na proslavu 90 godina Mickey Mouse magije“, a četvoro srećnih dobitnika osvojilo je vikend putovanje sa po još tri osobe u Diznilend u Parizu (Disneyland® Paris).

  U nagradnoj igri su učestvovali svi korisnici Banka Intesa Mastercard kreditnih kartica koji su u periodu od 01.10. do 28.10.2018. godine svojom karticom platili račun na bilo kom prodajnom mestu, obavili transakciju putem internet kupovine ili podigli novac na bankomatu u vrednosti od najmanje 2.500 dinara na teritoriji Srbije, odnosno od minimum 20 evra u inostranstvu i prijavili se za učešće u nagradnoj igri registrovanjem transakcije na vebsajtu www.bancaintesa.rs.

  Za vreme trajanja nagradne igre registrovano je skoro 5.000 transakcija Banka Intesa Mastercard kreditnim karticama, a Banca Intesa i Mastercard su omogućile da četiri porodice početkom decembra 2018. godine otputuju u Disneyland® Paris i svojim učešćem u kreativnim radionicama pomognu Mikiju da proslavi 90 godina Disneyland® Paris magije.

  Najsrećnije mesto na svetu – Disneyland® Paris, je jedna od vodećih turističkih atrakcija u Evropi, koju svake godine obiđe oko 15 miliona posetilaca, dece i odraslih. Prostire se na 2.000 hektara, a sastoji se iz Disneyland® Park, Walt Disney Studios® Park i Disney Village u kome se nalaze hoteli, prodavnice i restorani.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  Piše: T. K.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE