Eurobank štednja „15 za 15“ povodom jubileja poslovanja

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Eurobank štednja „15 za 15“ povodom jubileja poslovanja

  Pri odlučivanju o tome u kojoj će banci štedeti, najvažnije je odabrati onu koja već dugi niz godina pokazuje ne samo dobre rezultate u poslovanju, već i stabilnost i pouzdanost u odnosu prema klijentima. Eurobank ove godine proslavlja 15 godina veoma uspešnog poslovanja u Srbiji, tokom kojih je pokazala da je siguran poslovni partner koji vodi računa o interesima, željama i mogućnostima svojih klijenata.

  Eurobank, u čast jubileja organizuje čitav niz akcija za svoje klijente, ali i za one koji će to tek postati. Povodom ovogodišnje Nedelje štednje, Eurobank je pripremila ponudu simboličnog naziva „15 za 15“ – kako bi obeležila jubilej, a pritom svim građanima omogućila što bolje uslove za štednju.

  Reč je o specijalnoj ponudi za oročenu štednju u evrima uz godišnju kamatnu stopu od čak 1.5%. Rok oročenja je fiksan – 15 meseci, a svi zainteresovani ovu priliku mogu iskoristiti  do kraja novembra. Minimalni iznos depozita koji je na ovaj način moguće oročiti je 1.000 evra, što ovu ponudu čini primamljivom za najširi krug klijenata.

  Kao dugogodišnji pouzdan partner kada je reč o štednji, Eurobank će nastaviti da izlazi u susret svojim klijentima, neprekidno osluškujući njihove potrebe i želje, kroz veoma povoljne uslove pod kojima nudi svoje prozivode.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE