Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kofer, putovanja (Pixabay)

  Tiktoker nam pokazao kako izgleda putovanje našeg KOFERA na aerodromu (VIDEO)

  Da li ste se ikada zapitali kako izgleda put vašeg kofera od momenta kada ga predate na šalteru aerodroma, do momenta kada ga ugledate i pokupite na pokretnoj traci kada stignete na vaše odredište?

  Jedan tiktoker odlučio je ovo da proveri, tako što je na svoj kofer postavio malu, gotovo neprimetnu kameru i tako ga predao na check-in-u.

  Tomas Miler, koji na pomenutoj društvenoj mreži ima korisničko ime @thomasmiller719, postavio je video iz jedinstvene perspektive snimljene kamerom koja je bila pričvršćena za kofer. Klipu je počeo rečima da je „vreme da saznam šta aerodrom radi sa mojim koferom“.

  Nakon što je pričvrstio malu kameru na dno kofera, Miler je tada uhvatio sebe u kadru kako vozi prtljag do mesta za predaju na aerodromu.

  @thomasmiller719 #foryou #foryoupageofficiall #foryoupage #fypシ゚viral ♬ Daylight – David Kushner

  Na video snimku koji je snimila minijaturna kamera vidi se kako je kofer postavljen na dugačku pokretnu traku, koja ga je nosila sve dok nije ušao u veliku prostoriju na aerodromu.

  Činilo se da kofer u jednom trenutku silazi sa trake, što je možda bila bezbednosna provera, pre nego što je prebačen na drugu pokretnu traku. Uhvaćen je i trenutak kada je kofer prošao pored službenika aerodroma.

  Snimak putovanja prtljaga završen je kadrom kako se kofer stavlja na veliku gomilu zajedno sa ostalim koferima.

  Iako video nije pokazao ovaj proces, Uprava za bezbednost transporta ( TSA ) napominje da prtljag prolazi kroz pregled sličan onom kroz koji prolaze putnici, pre nego što ga aviokompanija preveze na vaš let.

  Putovanja

  kofer (unsplash)

  Proces utovara kofera i torbi u avion se često obavlja ručno, a video prikazuje komplikovan način utovara prtljaga u prtljažnik aviona.

  Milerov video je od tada pregledan više od 26 miliona puta na TikTok-u, gde su gledaoci priznali da ih je zabavilo putovanje njegove torbe.

  Neki su priznali da su očekivali više „drame“ na ovom „putovanju„, sudeći po snimcima koji često kruže društvenim mrežama, a to je da se zemaljsko osoblje na aerodromima odnosi bahato prema prtljagu putnika.

   

  Izvor: BIZlife

  Foto: Unsplash/Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE