Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Tehnomanija u susret CRNOM PETKU

  Crni petak predstavlja najverovatnije najpoznatiji dan kupovine širom sveta. Euforija zahvata one koji su već strastveni kupoholičari, ali i one ljude koji to obično nisu. Crni petak je dan neverovatnih sniženja i prilika da se nagomilane želje ostvare.

  Kako Crni petak podrazumeva šoping groznicu praćenu velikim gužvama, ove godine mora se posebno povesti računa da primamljive ponude u prodavnicama prate mere za bezbednost kupovine, ili još bolje, da se na onlajn preseli veliki deo kupaca i da sa bilo kog mesta ostvare želje za novim artiklima. Lider u trgovini potrošačke tehnike u Srbiji, Tehnomanija, preduzela je važne korake za jednostavan i bezbedan šoping za Crni petak 2020.

  Pokrenute su važne inovacije na veb šopu Tehnomanije u poslednjih nekoliko meseci. Kupce će na sajtu Tehnomanije sačekati brojne uslužne funkcije, koje će neverovatno olakšati da ostvare ovu best buy kupovinu.

  Nova usluga u Tehnomaniji je Click and collect – Kupi online, preuzmi u radnji, koja kupcu nudi mogućnost kupovine na sajtu, a zatim preuzimanje svog artikla na jasno obeleženim mestima u odabranim objektima ovog velikog trgovinskog lanca. Pored pomenute funkcionalnosti na sajtu je dostupan i potrošački veb kredit, koji bez mučne papirologije, i za svega 20 minuta, nudi onlajn kredit za kupovinu artikala.


  Kako bi pružila najbolju uslugu kupcima sa manje iskustva u kupovini sa distance, ili sa više pitanja o proizvodu, Tehnomanija je uvela i savetodavnu funkciju četbot na svom sajtu, koja asistira u kupovini nalik na prodavca koji vas dočeka u prodavnici. Bez mnogo muke kupac može dobiti puno informacija o samom artiklu, a zatim otkloniti svoje nedoumice i uz agente u kontakt centru Tehnomanije, sa kojim je virtuelni asistent četbot povezan.

  Takođe, ove godine pala je odluka da popusti traju duže, i da se radno vreme radnji produži, a sve u cilju što manje koncentracije kupaca istovremeno i što većeg zadovoljstva kupovine. Tehnomanija je za što ugodniji i bezbedniji šoping obezbedila i besplatne maske za sve posetioce radnji tokom trajanja akcije.

  Ljubitelji potrošačke tehnike imaće u odabranim prodavnicama Tehnomanije i iznenađenja u vidu „Zone najvećih popusta” ispred određenih radnji na otvorenom, koje će dodatno obezbediti komfornost kupovine i smanjiti nepotrebnu gužvu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Tehnomanija

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE