Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Tatjana Matić našla posao i to direktorski?

  Bivša ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić biće nova direktorka Fonda za razvoj Srbije.

  Ona je bila članica Upravnog odbora Fonda za razvoj, a na mesto direktorke trebalo bi da zameni Slađanu Backović, koja je trenutno u statusu vršioca dužnosti direktora Fonda, prenosi Danas.

  Bivša ministarka je na svom Instagram profilu objavila da je završila primopredaju dužnosti novom ministru trgovine Tomislavu Momiroviću, a prethodnih dana dužnost je predala i ministru turizma i omladine Huseinu Memiću koji je, kao i ona, na dužnost došao iz redova SDP Rasima Ljajića.

  Pre pet dana Matić je predala dužnosti i novom ministru telekomunikacija i informisanja Mihailu Jovanoviću.

  Ministarka se prošle nedelje zahvalila i svima koji su je podržavali, navodeći da nije uvek bilo lako, ali da su ona i njeni saradnici ipak uspeli.

  Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija je u novoj vladi reorganizovano, tako da su trgovina, turizam i telekomunikacije ubuduće posebna ministarstva.

  Matić je još maja 2014. imenovana za državnog sekretara u Ministarstvu trgovine, a bila je i u Koordinacionom telu za proces pridruživanja EU, gde se bavila pitanjima prava osnivanja i slobode pružanja usluga i informacionog društva i medija.

  U vreme vladavine „demokrata“ od 2007. do 2012. bila je sekretar u Ministarstvu rada, a pre toga kratko vreme i šef kabineta Koordinacionog centra Srbije i Crne Gore i Srbije za Kosovo i Metohiju.

  Izvor: Danas

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE