Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Lozinka

  Svi ih imamo: Ovo je TOP 10 najnestabilnijih aplikacija za iPhone i Android

  Neretko vam se dešava da aplikacije „krešuju“? Niste jedini, a čak postoji lista najgorih aplikacija kada je stabilnost u pitanju.

  U nekom idealnom svetu, aplikacije na našim telefonima bi bile izuzetno stabilne i radile bez grešaka. Nažalost, to nije svet u kojem živimo, pa se neretko dešava da se mnoge jednostavne ugase i vrate nas na početni ekran, odnosno, kako se to narodski kaže – da „krešuju“. Prema istraživanju koje je sproveo Uswitch, najnestabilnije aplikacije su upravo one koje koristi najveći broj ljudi, poput Facebook-a i Tinder-a.

  U sprovedenoj analizi, Uswitch je sagledao veliki broj aplikacija, a zatim ih rangirao prema broju prijavljenih problema na osnovu milion preuzimanja svakog meseca, prema korisničkim izveštajima i ocenama, ali i prema broju Google pretraga o problemima svake od tih aplikacija.

  Top 10 lista najnestabilnijih aplikacija:

  1. Facebook
  2. YouTube
  3. Twitter
  4. McDonalds
  5. Tinder
  6. Uber
  7. Discord
  8. Amazon
  9. WhatsApp
  10. Instagram

  Neiznenađujuće, pogotovo ako uzmemo u obzir da je od samog začeća bila cediljka baterije i nerazumni potrošač pozadinskih resursa, ispostavilo se da je najnestabilnija aplikacija Facebook. Koliko je društvena mreža Marka Cukerberga zahtevna najbolje govori podatak da postoji Lite verzija za uređaje koji ne mogu da izdrže ovo grabljenje memorije i resursa, kao ni tok neprekidnih notifikacija, a da ne pominjemo konstantnu invaziju privatnosti i skandale oko serviranja reklama, koje definitivno doprinose da se ova aplikacija nađe na vrhu liste.

  YouTube (Unsplash)

  YouTube (Unsplash)

  Ono što jeste iznenađujuće je da je čedo kompanije Google, YouTube, druga najnestabilnija aplikacija, a svoju poziciju je zaradila zahvaljujući najvećem broju instanci padova servisa u toku prošle godine. Ipak, kada su u pitanju prijave problema, Twitter je apsolutni rekorder, sa 195 prijava na milion preuzimanja, ali se samo zahvaljujući drugim parametrima nije našao na višoj poziciji, preneo je SmartLife.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Unsplash

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE