Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Sud optužio „kriminalnu elitu“ za koronu, na spisku GEJTS, SOROS, ROKFELEROVI

  Vrhovne sudije Krivično-žalbenog veća u Peruu našle su se u centru skandala zbog rezolucije kojom tvrde da je koronavirus izum „kriminalne elite“ koju čine Bil Gejts, Džordž Soros i porodica Rokfeler.

  Rezolucija je privukla veliku pažnju javnosti kada je krivični advokat Migel Perez Arojo podelio deo kontroverznog sudskog obrazloženja na društvenoj mreži Fejsbuk.

  Nalog za saslušanje iz 21. decembra 2020. godine, izdalo je Žalbeno veće Chincha i Pisco, i njime se potvrđuje osnovanost rezolucije kojom je odobren zahtev za produženje preventivnog pritvora.

  U rezoluciji se navodi da je krivični postupak zaustavljen zbog epidemije COVID-19, tako da je imao „nepredvidivu“ prirodu, te da „nijedna svetska vlada, fizička i pravna lica, niti odbrana okrivljenog ne mogu da tvrde da pandemija ima tok koji se može predvideti, osim tvoraca novog svetskog poretka poput Bila Gejtsa, Sorosa, Rokfelera itd“.

  Dalje se navodi da „tvorci koronavirusa“ nastavljaju tajno da upravljaju situacijom u svom okruženju i globalnim korporacijama.

  Nakon što je sadržaj naloga suda procureo u javnost, Decentralizovana kancelarija za nadzor prekršaja, ​​otvorila je preliminarnu istragu protiv sudija koji su potpisali rezoluciju.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE