Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Subvencije za kupovinu bicikala – 5.000 RSD za prvih 1. 400 koji se prijave

  Udruženje „Urban log“, uz podršku Sekretarijata za zaštitu životne sredine Grada Beograda, raspisalo je javni poziv na koji mogu da se prijave građani kako bi dobili subvencije za kupovinu bicikala, kao ekološki prihvatljivog transporta, za šta je grad iz budžeta obezbedio sedam miliona dinara.

  Subvencije za kupovinu bicikala u iznosu od 5.000 dinara dobiće prvih 1.400 građana koji su iskoristili vaučer preuzet putem aplikacije, isključivo na adresi urbanlog.rs/kupibajs, navedeno je u saopštenju Udruženja Urban log.

  Ko ima pravo na subvencije za kupovinu bicikala?

  Pravo na subvencije za kupovinu bicikala, odnosno vaučer imaju sva punoletna fizička lica koja imaju važeću ličnu kartu sa prebivalištem na administrativnoj teritoriji Grada Beograda, u trenutku podnošenja prijave i koja prethodno nisu iskoristila vaučer.

  Fizička lica koja su podnela prijavu putem aplikacije dobijaju personalizovani vaučer na e-mail adresu unetu u prijavi i isti mogu iskoristi u narednih 15 dana ili do realizacije 1.400 vaučera.

  Podrška za kupovinu bicikala može se ostvariti samo za kupovinu novog bicikla, domaće ili inostrane proizvodnje, koji se pokreće pomoću pedala ili uz pomoć električnog pogona.

  Ukoliko je cena bicikla manja od iznosa predviđenog javnim pozivom za subvencije za kupovinu bicikala, kupac ima pravo da iskoristi vaučer u vrednosti iznosa bicikle bez mogućnosti povratka ostatka novca.

  Vaučer može biti samo jednom iskorišćen i jedan korisnik može iskoristiti samo jedan vaučer. Ukoliko kupac ne iskoristi vaučer u roku od 15 dana, vaučer se automatski poništava i korisnik će moći ponovo da aplicira.

  Do kada se građani mogu prijaviti za subvencije za kupovinu bicikala?

  Više informacija o uslovima prijave i kupovine može se naći na internet adresi urbanlog.rs/kupibajs/.

  Prijave za vaučer traju do 15. novembra ove godine, odnosno do utroška sredstava.

  Kako je istaknuto, cilj javnog poziva je pružanje podrške građanima za nabavku bicikla kao ekološki prihvatljivog prevoznog sredstva na teritoriji Beograda za ovu godinu, sa namerom povećanja broja biciklista na ulicama grada, a radi poboljšanja kvaliteta vazduha i smanjenja zagađenja životne sredine.

  SUBVENCIJE za kupovinu bicikala za 2.000 Beograđana, TENDER sredinom jula

  Izvor: Beta

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE