Strahinja i Marija su 10 dana koristili HONOR Band 6: Sada otkrivaju zašto NEMA KONKURENCIJU

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Strahinja i Marija su 10 dana koristili HONOR Band 6: Sada otkrivaju zašto NEMA KONKURENCIJU

  HONOR Band 6 predstavlja savršen izbor za sve koji se bave fitnesom i potreban im je uređaj koji će im pomoći da prate sve najvažnije parametre svog tela tokom treninga.

  Pored praćenja bitnih statistika kao što su broj otkucaja srca i zasićenost krvi kiseonikom, HONOR Band 6 će vas brojnim treninzima motivisati da postignete više.

  Ipak, najbolji motivator za postizanje maksimalnih rezultata je svakako konkurencija.

  A nema bolje konkurencije od one koja želi da vas motiviše i bude uz vas na svakom koraku fitnes puta. To najbolje znaju magistar farmacije Marija Ćalović i preduzetnik Strahinja Ćalović koji su se upustili u prijateljsko takmičenje kako bi poboljšali svoje zdravlje ali se i bolje upoznali sa ovom pametnom narukvicom i svim mogućnostima koje pruža.

  Oni su u okviru izazova proveli deset dana takmičeći se ko će uspeti da u toku dana pređe više od 10.000, a ovo su utisci:

  „Volimo da sve kvantifikujemo iako su u životu češće bitniji utisci nego brojevi, a Band 6 nam je to upravo i omogućio. Zapitaš se na kraju dana ako vidiš da si prešao 300 koraka, a opet zapitaš se i šta jedeš kada vidiš da si za 10 000 koraka potrošio vrlo mali broj kalorija, manji od onog koji staje u jednu čokoladicu“, objašnjavaju Strahinja i Marija.

  A zahvaljujući brojnim naprednim funkcijama koje nudi HONOR Band 6, imali su i priliku da detaljno posmatraju šta se sve dešava sa njihovim telom tokom dana.

  „To su definitivno merači koraka i stresa. Ovaj prvi je jasno čemu služi, ovaj drugi mi je služio da vidim kako igrice koje igram onlajn utiču na moje (ne)raspoloženje“, iskren je Strahinja a, dok je Marija fokus stavila na drugu funkciju.

  „Praćenje sna. Nema toliko veze sa samim spavanjem koliko ima sa decom, shvatila sam da kada su noću nemirni meni fali one dublje faze sna i dan nakon toga sam vidno umornija“, objašnjava Marija.

  Pošto su oboje učestvovali u izazovu, takmičarski duh je dodatno doprineo pridržavanju zadatih ciljeva, ali i da budu što aktivniji, a nakon završetka izazova odlučili su da nastave da koriste HONOR Band 6 zbog brojnih prednosti koje im je doneo.

  „Osim onoga što sam već istakao to je definitivno baterija odnosno njeno trajanje. Telefon punim dva puta dnevno, kameru jednom, tastaturu jednom nedeljno a Band 6 na dve nedelje i to mi je veeeeliki plus“, priča Strahinja.

  „Definitivno motivacija da se više krećem tokom dana i da me neko na to povremeno i opominje“, objašnjava Marija.

  Ako ste razmišljali o pametnoj narukvici koja će vas postići da budete aktivniji tokom dana, Honor Band 6 je svakako odličan izbor zbog svojih brojnih naprednih funkcija, ali i modernog dizajna.

  Preporučena maloprodajna cena uređaja je 7.990 dinara.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE