Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  STOP SHOP Sremska Mitrovica sprema obogaćenu ponudu do leta

  Zbog velike potražnje kupaca i zakupaca, STOP SHOP ritejl park u Sremskoj Mitrovici trenutno se širi. Radovi napreduju i sa novih 2.300 m2 koji će biti izgrađeni u drugoj fazi, ukupna prodajna površina će dostići 9.300 kvadrata. Zvanično otvaranje planira se tokom leta, kada će građani moći da uživaju u brojnim dodatnim zanimljivim sadržajima.

  Novoizgrađeni kapaciteti će, kao i postojeći, biti 100 odsto pod zakupom. Već su potpisani ugovori sa četiri nova zakupca – JYSK, Pepco, Kengur i Tehnomedia. Očekuje se da će druga faza izgradnje biti završena i otvorena krajem avgusta 2023. godine, uz proslavu u vidu besplatnog koncerta i drugih propratnih sadržaja za građane Sremske Mitrovice i okoline.

  Sremska Mitrovica_radovi

  Proširenjem prodajnog prostora, ovaj ritejl park u Sremskoj Mitrovici jača svoju poziciju najvećeg objekta ove vrste u gradu i okolini, kao i jedne od omiljenih destinacija za celu porodicu.

  Od dolaska u Srbiju 2015. godine, značajno smo proširili mrežu STOP SHOP ritejl parkova u zemlji i povećali kapacitet postojećih, budući da se pokazalo da kupci uživaju u ovakvom konceptu. Njih privlače popularni i pouzdani brendovi koji nude raznovrsnu robu i usluge, dobra povezanost u saobraćaju, dovoljno parking mesta i destinacija koja će im ponuditi mnogo više od kupovine. Imajući u vidu da STOP SHOP zauzima upravo takvo mesto u životu građana Sremske Mitrovice, rešili smo da unapredimo našu uslugu i ponudimo im dodatni sadržaj kroz proširenje poslovnog prostora i raznolikost zakupaca. U znak zahvalnosti na ukazanom poverenju, u danima otvaranja planiranog za leto, želimo da im priredimo brojne zabavne sadržaje, izjavila je Maja Marić, menadžerka operacija i liderka beogradske kancelarije u okviru CPI Property Grupe.

  STOP SHOP Sremska Mitrovica otvoren je pre gotovo četiri godine kao deseti ritejl park ovog brenda u Srbiji. U međuvremenu, njihov portfolio u našoj zemlji proširen je na 14 ritejl parkova sa više od 126.000 m2 potpuno iznajmljenog prodajnog prostora.

  STOP SHOP je jedan od vodećih brendova kompanije IMMOFINANZ, najvećeg operatera ritejl parkova u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Podsetimo, od poslednjeg kvartala 2022. godine IMMOFINANZ je deo korporacije CPI Property Group koja je takođe odgovorna za lokalno upravljanje parkovima STOP SHOP-ova na tržištu Srbije.

  foto 3_STOP SHOP Sremska Mitrovica_radovi


  STOP SHOP portfolio

  STOP SHOP je brend ritejl parkova kompanije IMMOFINANZ u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Radi se o lokalnim snabdevačima koji pokrivaju područja od 30.000 do 150.000 stanovnika i nude širok spektar proizvoda uz povoljan odnos cene i usluge.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE