Startovao nagradni konkurs Euro Mjuza 2021.

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Startovao nagradni konkurs Euro Mjuza 2021.

  Delegacija Evropske unije u Srbiji i ove godine organizuje nagradni konkurs Euro Mjuza 2021. namenjen svima koji vole da slušaju i pevaju evropsku muziku, a glavna nagrada je vaučer u iznosu od 1.000 evra za kupovinu muzičke opreme.

  Od danas, učesnici, za konkurs Euro Mjuza, mogu da šalju svoje video snimke kako pevaju neku od pesama sa bilo koje Evrovizije i tako dobiju mogućnost da osvoje vredne vaučere.

  Glasanje se završava 8. juna u 23:59, a autori 10 videa sa najvećim brojem lajkova ulaze u finale koje će se održati u Beogradu, u subotu 12. juna.

  Finale će se prenositi uživo na FB stranici facebook.com/eusrbija. Tokom finalne večeri, finalisti će uživo izvesti pesmu koja im je omogućila ulazak u završnu fazu takmičenja.

  Polovina glasova dolazi od publike koja će moći da glasa za svog omiljenog izvođača, a drugu polovinu predstavljaju glasovi žirija.

  Da bi se prijavili, učesnici treba da snime svoj video u trajanju do jednog minuta, a pesma koju odaberu obavezno mora da bude sa nekog od prethodnih takmičenja za pesmu Evrovizije, zatim da postave video na svoju Instagram stranicu (profil mora biti javan do kraja trajanja konkursa) uz obavezan tag na videu @eusrbija i hashtagove #EuroMjuza #EUzaTebe.
  Takođe, trebalo bi i jasno da naznače naziv pesme i ime izvođača.

  Ukoliko video nema sve navedeno, neće ući u izbor za nagradu.

  Prva nagrada je vaučer u vrednosti od 1.000 evra za muzičku opremu, druga nagrada je vaučer u vrednosti od 500 evra, i treća vaučer od 250 evra, takođe za muzičku opremu, navodi se u saopštenju.

  Takmičenje Euro Mjuza održava se po drugi put, nakon što je prošle godine privuklo veliko interesovanje takmičara i javnosti.

  Prošlogodišnji pobednik bio je mladi Strahinja Milić iz Kraljeva.

  Izvor: BIZLife

  Foto: EU Info centar

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE