Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Startap Vikend će se održati 13. i 14. aprila u prostorijama Inicijative “Digitalna Srbija”

  Ovo je vaša šansa da otkrijete svoju inovativnu preduzetničku stranu i steknete znanja i veštine koje će vas lansirati u svet startap-a!

  Da li želite da se upoznate sa svetom startapa i steknete veštine i znanja koja će vam pomoći da razvijete svoje biznis ideje?

  Sve velike inovativne preduzetnice su nekada bile početnice, poput Estée Lauder (Estée Lauder Companies), Anite Roddick (The Body Shop) ili J.K. Rowling (Harry Potter). Ali njihova želja da menjaju svet, da stvaraju nešto inovativno i da preuzmu inicijativu odvela ih je na put uspešnih preduzetnica. Sada je vaš red da započnete sopstveno preduzetništvo i otkrijete svoj puni potencijal uz pomoć Startap Vikenda.

  Šta je Startap Vikend?

  Ovaj program je izuzetna prilika za inovatore da steknu znanja i veštine o metodologijama, alatima i koracima koji se koriste u razvoju tehnoloških startap kompanija. Program je jedinstven jer je kreiran kao Startap Vikend u Srbiji koji će okupiti inovatore na jednom mestu i pružiti im nezaboravno iskustvo.

  Ko su organizatori Startap Vikenda?

  Zahvaljujući našim sjajnim partnerima, Startap Vikend će biti iskustvo koje ćete dugo pamtiti! Ovo izdanje Startap Vikenda u Beogradu organizuju Female Net u saradnji sa partnerskim organizacijama iz inovacionog ekosistema Srbije: USAID Srbija, Inicijativa Digitalna Srbija, Garaža by Tenderly, ICT Hub, PwC,30 Hills Academy i Preduzmi ideju.

  Ciljevi Startap Vikenda?

  Učesnice će imati priliku da steknu neophodna znanja i iskustva o koracima u procesu stvaranja inovativnog proizvoda/usluge, metodologijama i alatima koje koriste uspešne startap kompanije.

  Cilj nam je da im pružimo uvid u to kako izgleda život startaperki i podstaknemo ih da razmišljaju o razvijanju novih tehnologija koje će unaprediti svet oko nas.

  Na taj način učesnice će moći da razviju svoje veštine, steknu nova poznanstva i dobiju priliku da svoju ideju predstave stručnoj i poslovnoj javnosti.

  Jedan od naših ključnih ciljeva je selekcija talenata koje bismo nakon Startap Vikenda nastavili da mentorišemo i pripremamo za naredne programe podrške na kojima mogu dobiti bespovratna sredstva za osnivanje i razvoj svog startapa.

  Intenzivan program učenja, rada i druženja

  U dva dana intenzivnog programa učenja, rada i druženja, imaćete priliku da upoznate kreativne žene sličnih interesovanja, mentore i stručnjake iz startap ekosistema Srbije. Približićemo vam startap svet na način koji do sada niste imale priliku da doživite.

  Program Startap Vikenda je pažljivo osmišljen kako bi učesnicama pružio sveobuhvatno iskustvo i omogućio im da steknu znanja i veštine koje su im potrebne za uspešan razvoj startap kompanija.

  Program se sastoji od:

  • Inspirativnih predavanja i radionica iz oblasti preduzetništva i startapa
  • Timskog rada i rešavanja realnih problema u startap okruženju
  • Mentorskog rada sa stručnjacima iz različitih oblasti
  • Prezentacija i evaluacija inovativnih poslovnih ideja i poslovnih modela

  Kome je namenjen Startap Vikend?

  Program je namenjen inovatorima svih obrazovnih profila,  koji su otvoreni za nova znanja i iskustva i zainteresovani su za svet startapa.

  Učešće na Startap Vikendu ima mnogo prednosti za ljude u Srbiji. Ovaj program vam pruža priliku da:

  • Stičete nova znanja i veštine o razvoju tehnoloških startap kompanija
  • Razvijate svoju kreativnost i timski duh
  • Stičete iskustva u radu u timu i rešavanju problema u realnom vremenu
  • Dobijete inspiraciju i motivaciju da započnete svoj poslovni poduhvat
  • Upoznajete druge kreativne ljude i stručnjake iz startap industrije
  • Dobijate povratne informacije i savete od stručnjaka i drugih učesnika
  • Predstavite svoje ideje i projekte pred žirijem
  • Dobijete poklone koje smo pripremili za sve učesnike Startap Vikenda
  • Osvojite vredne nagrade za najbolje startap timove

  Šta možete očekivati na Startap Vikendu?

  • Pohađaćete predavanja i radionice o metodologijama, alatima i koracima koji se koriste u razvoju tehnoloških startap kompanija
  • Dobićete smernice i podršku od mentora, osnivača uspešnih startap kompanija i stručnjaka iz startap ekosistema Srbije
  • Upoznavanje, druženje i zabavu sa drugim kreativnim ljudima
  • Najbolji timovi dobiće mogućnost nastavka mentorske podrške za razvoj svojih inovativnih ideja, pripreme za programe podrške na kojima mogu dobiti vredna bespovratna sredstva za osnivanje startap kompanije
  • Doživećete nezaboravno iskustvo

  Najbolji deo?

  Učešće na Startap Vikendu je potpuno besplatno! Za učesnice je obezbeđen sav materijal za rad, mentorska podrška, inspirativne aktivnosti, osveženje, ketering, pokloni i nagrade za najbolje timove.

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Female Net

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE