Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Srpski dani osiguranja od 15. do 18. novembra na Zlatiboru

  Srpski dani osiguranja, najveći regionalni skup iz oblasti osiguranja, ove godine, od 15. do 18.novembra, okupiće predstavnike osiguravajućih kuća, visoke državne zvaničnike, kao i domaće i stručnjake iz inostranstva, najavljuju organizatori.

  Tradicionalnu konferenciju će, nakon pozdravnog govora Ivane Soković, predsednice Upravnog odbora Udruženja osiguravača Srbije, otvoriti u utorak, 16.novembra, dr Jorgovanka Tabaković, guverner Narodne banke Srbije.

  Prisutne će pozdraviti i Milan Ctamatović, predsednik Opštine Čajetina.

  Prvog dana Srpskih dana osiguranja Zoran Đorđević, v.d. direktora Pošte Srbije predstaviće potencijale za saradnju ove institucije i osiguravača, dok će Željko Radovanović, v.d. direktora Uprave za SPN govoriti o rizicima pranja novca i finansiranje terorizma u delatnosti osiguranja.

  Belgijski profesor i advokat Karel Van Hule baviće se uticajem pandemije izazvane korona virusom na industriju osiguranja.

  Srpski dani osiguranja- koje teme su „na stolu“?

  Na prvom okruglom stolu, na temu „Održivost tradicionalnog modela osiguranja života u savremenim uslovima“, razgovaraće Vladimir Vasić, generalni sekretar Udruženja banaka Srbije, Slobodanka Vukadinović, Triglav osiguranje, Aleksandar Perišić, Đenerali osiguranje, a moderator će biti Milo Marković, član IO Dunav osiguranja.

  O tome na koji način se oseća uticaj svetske inflacije na sektor osiguranja i koliko će to biti izazov u narednom periodu, razgovaraće Savo Jakovljević, direktor sektora za ekonomska istraživanja i statistiku u NBS, prof. Saša Ranđelović, Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu, Mario Baotić, direktor Guy Carpenter, Marko Levakov, direktor sektora za razvoj poslovanja ACB, a moderator će biti Zoran Blagojević, predsednik IO Wiener Stadtische osiguranja.

  Tokom prvog dana konferencije prisutni će moći da steknu uvid i o poslednjim izmenama zakonskih regulativa iz oblasti osiguranja, kao i koliko su investicione nekretnine potencijal za ulaganja.

  Veštačka inteligencija u službi smanjenja broja nesreća na putevima, sinergija moderne tehnologije i osiguranja, samo su neke od tema koje će biti pokrenute drugog dana konferencije.

  Na okruglom stolu „Saradnja osiguravača i posrednika, trendovi i izazovi“, učestvovaće Sandra Vučurović, direktor Marsh, Mirko Matijević, zamenik direktora ACB, Nikola Đukić, predsednik IO Unika osiguranja, dok će moderator biti Jan Janac, Respect IBS.

  Konferencija će biti zatvorena predstavljanjem zaključaka koje će izložiti Frančesko Masci, predsednik IO DDOR osiguranja.

  Ove godine „Srpski dani osiguranja“ biće održani u hotelu „Zlatibor Mountain Resort&SPA“.

  Završeni 5. Srpski dani srpskog osiguranja

  Izvor: BIZLife

  Foto: Srpski dani osiguranja

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE