Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Srpska kompanija Devtech obezbedila 12,25 mil. EUR za dalje širenje poslovanja

  Globalna kompanija za digitalne inovacije iz Srbije, Devtech, danas je objavila da je sklopila partnerstvo sa Claret Capital Partners-om, investicionim fondom iz Londona koji finansira razvoj brzo-rastućih tehnoloških kompanija. Na ovaj način, Devtech je obezbedio čak 12,25 miliona evra. Novac će biti uložen u dodatno ubrzavanje rasta na ključnim svetskim tržištima i proširenje holističkog pristupa digitalnim inovacijama kompanije.

  Claret Capital Partners jedan je od najuglednijih investicionih fondova u Evropi, ističe osnivač i CEO kompanije Devtech, Milovan Milić.

  „Reč je o fondu koji je do sada podržao više od 150 evropskih kompanija. Za nas je ova investicija još jedan pokazatelj da se poslovna strategija, kao i holistički pristup digitalnim inovacijama Devtech-a, pozitivno rezonuju, kako kod klijenata, tako i na tržištima na koja smo fokusirani. S ciljem da omogućimo klijentima da se transformišu i budu inovativni, ostaćemo okrenuti ka napretku“, izjavio je Milić.

  Direktor Claret Capital Partners-a, Entoni Bejker, ovim povodom izjavio je da su strategija Devtech-a, njegov talentovani globalni tim i rast koji postiže, impresivni, pa je samim tim podrška fonda odraz poverenja i priznanja u dalji brzi razvoj kompanije.

  „Veoma nam je drago što ćemo podržati Milovana kao i celokupan Devtech tim u daljem širenju ekspertize u digitalnim inovacijama. Verujemo da su usluge koje ova kompanija pruža pozicionirane na jedinstven način i da će omogućiti rast potražnje na tržištu i otvoriti prilike za nove akvizicije. Radujemo se našem partnerstvu sa Devtech-om“, izjavio je Bejker.

  Nedavno, Devtech je objavio i vest o akviziciji digitalne kreativne agencije Saturized

  Time je ova kompanija proširila svoje usluge digitalnih inovacija. Takođe, najavljeno je i dalje širenje u Srbiji i regionu, kao i u Americi i Engleskoj. Inače, trenutni multidisciplinarni tim Devtech-a broji preko 230 ljudi. Tokom ove godine, tim će biti proširen za još čak 100 pozicija. Od softverskog inženjeringa, dizajna, projektnih i product menadžera, preko različitih funkcija u ljudskim resursima, operativnim, prodajnim i marketing timovima.

  DEVTECH_vizual

  Izvor: BIZLife

  Foto: Devtech

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE