Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  SPEKTAKL U MLADENOVCU: „Svečano“ otvoreni poštanski sandučići

  Predsednik opštine Mladenovac Vladan Glišić prisustvovo je „svečanom“ otvaranju poštanskih sandučića u jednoj mladenovačkoj zgradi.

  Fotografije sa otvaranja objavljene su na zvaničnoj Fejsbuk stranici SNS Mladenovac.

  Kako se navodi na Fejsbuku, na inicijativu stanara zgrade u Kosmajskoj 18 zamenom poštanskih sandučića u zgradi poznatijoj kao „kineska ambasada“ omogućeno je bezbednije i sigurnije stizanje pošte za 58 stanova i preko 200 stanara.

  Dodaje se da su se za rešavanje ovog problema predstavnici stanara obratili OO Srpske napredne stranke kao i rukovodstvu opštine Mladenovac koje je izašlo u susret i omogućilo stanarima bezbedniju dostavu pošte.

  Da podsetimo, ovo nije prvi slučaj neobičnih „svečanih otvaranja“ u gradovima širom Srbije.

  U decembru prošle godine u Kraljevu je „svečano“ pušten u rad semafor na uglu ulice Olge Milutinović i Karađorđeve, a događaju je prisustvovao gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić.

  Takođe, u februaru su funkcioneri novosadskog Parking servisa i Matice srpske otvorili neasfaltirani parking iza zgrade najstarije srpske kultirne i naučne ustanove.

  Pre dve godine je Aleksandar Vulin, tada u funkciji ministra za rad i socijalna pitanja, u Apatinu „svečano“ pustio u rad novi lift u Domu za stare i penzionere.

  Izvor: B92

  Foto: printscreen

  What's your reaction?

  Komentari

  • AS

   Kad živimo u Alanu Fordu

  • Dr Miggyy

   Fascinantan uspeh radikalnih naprednjaka, predsednik Mladenovca svečano upoštio poštanske sandučiće u jednoj zgradi kojima će stanarima omogućiti brzo, elegantno i kulturno dostavljanje pisma i pisamca. Ovaj neverovatan uspeh može se uporediti sa velikodušnim puštanjem u saobraćaj deset kilometara seoskog "autoputa" u Žagubici nedavno od strane predsednika ili puštanje 50m jedne šine na pruzi kod Vranjske banje od strane ministarke Zorane i predsednika. Neće da nas iznenade kada će svećano da pušte u upotrebu kolac za vezivanje bikova prilikom kastriranja ili otvaranje kokošinjca za desetak kokošaka i jednog pevca u nekoj seoskoj mesnoj zajednici. To su platonski , a ne Platonovi, mislioci. Ovi su prešišali i mastera Tomu, on bar uspešno zna i ume da priprema oštru "Tomovaču" za dušu i gušu.

  • Dr Miggyy

   Fascinantan uspeh radikalnih naprednjaka, predsednik Mladenovca svečano upoštio poštanske sandučiće u jednoj zgradi kojima će stanarima omogućiti brzo, elegantno i kulturno dostavljanje pisma i pisamca. Ne mogu svi da pustaju u vazduh vazduplohova MIG-29, mora neko da se isprsi i na “otvaranje“ poštanske sandučiće. Ovaj neverovatan uspeh predsednika Mladenovca može se uporediti sa velikodušnim puštanjem u saobraćaj deset kilometara seoskog "autoputa" u Žagubici nedavno od strane predsednika ili puštanje 50m jedne šine na pruzi kod Vranjske banje od strane ministarke Zorane i predsednika. Neće da nas iznenade kada će svećano da pušte u upotrebu kolac za vezivanje bikova prilikom kastriranja ili otvaranje kokošinjca za desetak kokošaka i jednog pevca u nekoj seoskoj mesnoj zajednici, tu će im svesrdno pomoći Krkobabić. To su platonski, a ne Platonovi, mislioci. Ovi su prešišali i mastera Tomu, on bar uspešno zna i ume da priprema oštru "Tomovaču" za dušu i gušu. Šta će biti kada otvaraju renovirane WC po školama i bolnicama? Biće, po običaju, velika sr*nja i pi*anja.

  • jasna

   Dr Miggyy istinito i vrlo zabavno, ali tužno je to za ovaj svet u Srbiji.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE